![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер є надзвичайно повільним сьогодні. Був повідомлення в один з піктограм на панелі завдань, що моя віртуальна пам'ять дуже повільно. Скажіть, будь ласка, які наслідки віртуальної пам'яті, є низькими? Які причини? Як це усунути? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погляньте тут Чопра.
| |||
| |||
| Завдяки Wolfeymole, ви дуже допомагає. У вас є великі знання комп'ютера питань. |
|
| |||
| |||
| 1) Клацніть правою кнопкою на Мій комп'ютер ". 2), потім натисніть Властивості. 3), потім натисніть на вкладку ADVANCE. 4) Тепер натисніть УСТАНОВКА в розділі Швидкодія. 5) тепер знову кнопку Додатково вкладка там. 6) натисніть кнопку Змінити поруч з елементом Віртуальна пам'ять. 7) нові вікна будуть з'являтися на екрані ретельного тут бачимо, що диск C (якщо і є тільки одна операційна система встановлена) вибраний. 8) Тепер виберіть нестандартний розмір і збільшення числа перед "Оригінальний розмір і Максимальний розмір" і натисніть кнопку набору та натисніть кнопку ОК два рази. Спробуйте це, будь ласка |