![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моля, можеш ли да ми помогне да се обясни с моята майка на тези въпроси: Какво е Windows 7? Какво е бета версия? Моля, използвайте прости термини др Моля отговорете скоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 е последната версия на Microsoft Windows.
| |||
| |||
| Цитат:
Какъв са Windows. Какъв е Windoze. Граматика!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Техният език е само глоба, доколкото мога да кажа. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че беше означаваше като шега. както и в: Какви са прозорците смисъла ... и прозорци. стъклото на тези къщи. Какво е windoze беше забавно вземане на прозорци (The ОС) с целия задрямвам част Аз съм правилно Майк? |
|
| |||
| |||
| Ей Майк направи задника гъди когато katana laid един на него? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 се какво Vista е трябвало да бъдат
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
(Вие трябва да бъде един стар математик да прецени, че една!) О, и делта е две надолу бета: Опитайте гама ...
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT те обичам, когато конци звъня тема? -_ -
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows 7 Beta Out. Готови ли сте да си изтеглите сега! | serverguy | Windows операционни системи | 53 | 17 Март 2009 09:24 |
| Windows 7 Помощ - How Do I принасяй Бета DVD? | Poeticsoul44 | Мултимедия & Codecs | 4 | 25 Jan 2009 13:55 |
| Аз просто имам новия MSN, Windows Live Messenger Бета ... | o0o XD Батман o0o | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 21 ноември 2008 19:50 |
| Windows бета версии .... | Джими Шапка | Windows операционни системи | 1 | 24 май 2008 г. 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Бета 1 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 6 Март 2008 13:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |