![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prosím, můžete mi pomoci vysvětlit moje maminka na tyto otázky: Co je Windows 7? Co je to Beta verze? Prosím, použijte jednoduché pojmy atd. Prosím, odpovězte brzy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 je nejnovější verze systému Microsoft Windows.
| |||
| |||
| Citace:
Co jsou Windows. Co je Windoze. Gramatika!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Jejich gramatika je fajn, pokud můžu říct. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to byla míněna jako vtip. jako: Jaké jsou okna smyslu ... i oken. skla jsou na domech. co je windoze aby byla legrace oken (OS) s celým schrupnutí část mám správné mike? |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mike udělal váš zadek polechtání kdy Katana stanovit jeden na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 Windows Vista je to, co by bylo
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Citace:
(Musíte být starší matematik ocenit, že jeden!) Oh, a delta dva dolů beta: zkuste gama ...
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont tě ráda, když se závity odejít téma? -_ -
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7 Beta Out. Připraveno k Stáhnout! | serverguy | Operační systémy Windows | 53 | 17. března 2009 09:24 |
| Windows 7 nápovědy - Jak vypálit Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimedia & Kodeky | 4 | 25. ledna 2009 13:55 |
| Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 19:50 |
| Windows beta verze .... | Jimmy Hat | Operační systémy Windows | 1 | 24. května 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 6. března 2008 13:19 |
| Thread Nástroje | |
| |