![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ να με βοηθήσετε να τη μαμά μου να εξηγήσω αυτά τα ερωτήματα: Τι είναι τα Windows 7; Τι είναι μια έκδοση beta; Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε απλά κ.λπ. Απαντήστε σύντομα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα Windows 7 είναι η τελευταία έκδοση των Microsoft Windows.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τι είναι Windows. Τι είναι Windoze. Γραμματική!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Η γραμματική είναι μια χαρά στο βαθμό που μπορώ να πω. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι ήταν όπως ένα αστείο. ως εξής: ποια είναι τα παράθυρα έννοια καλά ... παράθυρα. το γυαλί στις κατοικίες αυτές. ό, τι είναι windoze ήταν εμπαιγμός των Windows (το OS) με το σύνολο μισοκοιμώμαι μέρος Έχω δίκιο mike; |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έκανε mike πισινό γαργαλάω όταν katana που μία για αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows Vista 7 είναι τι θα πρέπει να έχουν
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
(Πρέπει να είστε παλιός μαθηματικός να εκτιμήσουμε ότι ένα!) Ω, και δέλτα είναι δύο προβλέπονται σχετικά με την beta: δοκιμάστε γάμμα ...
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont ya μόνο αγάπη όταν μηνυματοσειρές ηχήσει το θέμα; -_ -
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7 Beta Out. Έτοιμος για Λήψη Τώρα! | serverguy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 53 | 17 Μαρ 2009 09:24 |
| Windows 7 Βοήθεια - Πως Burn Η Beta DVD; | Poeticsoul44 | Multimedia & Codecs | 4 | 25 Ιαν 2009 13:55 |
| Μόλις πήρε το νέο MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 21 Νοε 2008 19:50 |
| Beta εκδόσεις των Windows .... | Jimmy Hat | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 24η Μαΐου 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 6 Μαρ 2008 13:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |