![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Molimo, Možete li pomoć mene to objasniti to moj mama ova pitanja: Što je Windows 7? Što je Beta Verzija? Molimo koristite jednostavne pojmove i sl. Molimo Vas da odgovorite uskoro. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 je najnovije izdanje sustava Microsoft Windows.
| |||
| |||
| Quote:
Što su Windows. Što je Windoze. Gramatika!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Njihov gramatike je sasvim u redu što se tiče mogu reći. |
|
| |||
| |||
| Mislim da je značilo kao šala. u: što su prozori smisla ... dobro prozora. stakla na one kuće. što je bio windoze making fun of Windows (OS) s cijelom doze dio am ja toni Mike? |
|
| |||
| |||
| Hey Mike učinio vaš pikavac svrbiti kad Katana položi jedan na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 je Windows Vista što je trebalo
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Quote:
(Morate biti star matematičar da cijenimo da jedan!) Oh, i delta je dva dolje na beta: gama probati ...
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont ya samo ljubav kada threads otići temu? -_ -
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 Beta Out. Spremni za Download Now! | serverguy | Windows Operating Systems | 53 | 17. ožujak 2009 09:24 |
| Windows 7 Pomoć - Kako spali Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimedija i kodeci | 4 | 25 siječanj 2009 13:55 |
| JA pravedan je dobio nove MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 21. studeni 2008 19:50 |
| Windows beta verzije .... | Jimmy Hat | Windows Operating Systems | 1 | 24. svibanj 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 6. ožujak 2008 13:19 |
| Thread Tools | |
| |