![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prašome galite man padėti paaiškinti, kad mano mama į šiuos klausimus: Kas yra "Windows 7? Kas yra bandomoji versija? Prašome naudotis paprastais žodžiais ir tt Prašome atsakyti greičiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 "yra naujausia versija" Microsoft Windows.
| |||
| |||
| Citata:
Kas yra "Windows". Kas yra Windoze. Gramatika!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Jų gramatika viskas gerai, kiek aš galiu pasakyti. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jis buvo pateiktas kaip pokštas. kaip: Kokie langai prasme ... ir Windows. stiklas apie tuos namus. Kas yra windoze buvo padaryti Pramogos Windows (OS) su visa snausti dalis Aš teisingai mike? |
|
| |||
| |||
| Hey Mike Ar jūsų užpakalis katuliuoti kai Katana nustatytos vienos jos? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 Vista, ką turėjo
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Citata:
(Jūs turite būti senas matematikas suprasti, kad viena!) Oi, ir Delta yra du žemyn beta: pabandykite gama ...
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont ya tiesiog patinka, kai temas eiti ne į temą? -_ -
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 7 beta Out. Paruošta Download Now! | serverguy | Windows "operacinės sistemos | 53 | Kovas 17, 2009 09:24 |
| Windows 7 "Help - How Do I Burn Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimedia & Codecs | 4 | 25 sausis 2009 13:55 |
| Aš ką tik gavo naują MSN, Windows Live Messenger "beta versija ... | o0o XD Batman o0o | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 21, 2008 19:50 |
| Windows beta versijos .... | Jimmy Hat | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 24, 2008 06:33 |
| "Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 6 kovas 2008 13:19 |
| Temos įrankiai | |
| |