![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Молимо, моћи те помоћ мене за објаснити то мој мама ова питања: Што је Уиндоус 7? Шта је Бета Верзија? Молимо користите једноставне појмове и сл Молимо вас да одговорите ускоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уиндоус 7 је најновије издање система Мицрософт Уиндоус.
| |||
| |||
| Куоте:
Шта су Уиндоус. Шта је Уиндозе. Граматика!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Њихов граматике је сасвим у реду што се тиче могу рећи. |
|
| |||
| |||
| Мислим да је значило као шала. у: што су прозори смисла ... добро прозора. стакла на оне куће. што је био уиндозе макинг фун оф Уиндоус (ОС) са целом дозе део сам ја тони Мајк? |
|
| |||
| |||
| Хеы Мајк учинио ваш пикавац сврбити кад Катана положи један на то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 је Уиндоус Виста што је требало
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
(Морате бити стар математичара да ценимо да један!) Ох, и делта је два доле на бета: гама пробати ...
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| донт ыа само љубав када тхреадс отићи тему? -_ --