![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь-ласка, чи можете ви допомогти мені пояснити моїй мамі на наступні питання: Що таке Windows 7? Що таке бета версії? Будь ласка, використовуйте прості т.д. Умовами, будь ласка, відповідь найближчим часом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows 7 є останньою версією Microsoft Windows.
| |||
| |||
| Цитата:
Що є Windows. Що бути Windoze. Граматики!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Їх граматика просто штрафом, наскільки я можу сказати. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що мається на увазі як жарт. як в: Які вікна сенсу ... Ну Windows. скляні по домівках. Що таке Windoze знущається над вікнами (ОС) з цілої частини дози я правильно Майк? |
|
| |||
| |||
| Hey Mike зробив твою дупу лоскотати коли Катана поклав одну на ньому? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 Windows Vista, що повинно було бути
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
(Ви повинні бути старим математиком зрозуміти, що одна!) Ох, і дельта вниз на дві бета-версії: спробуйте гамма ...
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont я просто люблю, коли потоки йдуть темі? -_ --
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7 Beta Out. Ready To Download Now! | serverguy | Операційні системи Windows | 53 | 17 березня 2009 09:24 |
| Windows 7 Допомога - Як я можу записати Бета DVD? | Poeticsoul44 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 25 січня 2009 13:55 |
| Я тільки що отримав нові MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 21 листопада 2008 19:50 |
| Бета-версій Windows .... | Jimmy Hat | Операційні системи Windows | 1 | 24 травня 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 6 березня 2008 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |