![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου. Έχω τα Windows Vista Business 32-bit Os τρέχει στο σημερινό σύστημα μου. Είναι αποθηκευμένα σε ένα και μόνο partition ίσο μέγεθος του σκληρού δίσκου 1TB.
Είμαι σχεδιάζει να εγκαταστήσει την 64bit έκδοση των Vista 32bit και πάνω Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε μια καθαρή εγκατάσταση, ώστε η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να πάω γι 'αυτό; Πώς να διαγράψει την τρέχουσα έκδοση του Vista; Χρειάζεται να οδηγεί διαμέρισμα μου; Ή Απλά τοποθετήστε το 64bit στο δίσκο εκκίνησης; Εις υγεία |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εκκίνηση από τα 64 CD και ξανακάνω τα διαμερίσματα, στη συνέχεια, εγκαταστήστε.
|
|||
|
|||
|
Με το ξανακάνω κατατμήσεις θες να πεις διαμέρισμα σε 2 ή 3 partitions; Και υπάρχει ανάγκη για τη διαμόρφωση του δίσκου;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε ίσως μορφή και το διαμέρισμα δίσκου στο Vista setup manager είναι αυτό που λέει ο Dave της, νομίζω. Αυτός ή μπορείτε απλά εκκίνησης και Nuke και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το CD, αλλά του άλλου γρηγορότερα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|