![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. I have Windows Vista Business 32-bites rendszeren futó jelenlegi rendszert. Meg kell tárolni egyetlen partíció azonos méretű merevlemez-1TB. Én tervez telepíteni a 64bit version of Vista 32bit, és tudom, hogy kell csinálni egy tiszta felszerel tehát a kérdésem az, hogy hogyan tudok menni rá? Hogyan tudom törölni a jelenlegi változata Vista? Muszáj partition én meghajtókat? Vagy csak helyezze be a lemezt 64bit a bootup? Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot le a 64 CD-t, és újra a partíciót, majd telepíteni.
| |||
| |||
| Az újra a partíciókat érti partition azt 2 vagy 3 partíciót? És szükség van-e formázni a lemezt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor valószínűleg partíció formátumot és a meghajtót a Vista telepítője vezető Dave mit mond, azt hiszem. Hogy vagy ha csak boot és nuke, és utána a CD-t, de a másik gyorsabb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | A Windows operációs rendszerek | 8 | Szeptember 19, 2009 12:52 |
| 32 bites XP és Vista 64bit OS | rrico18 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 22. december 2008 10:54 |
| Vista 32bit vagy 64bit | headnet15 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 26. november 2007 05:33 |
| Segítség a létesítési 64bit Windows Vista 32bit, kérem, segítsen! | hodgey1968 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 16. október 2007 10:01 |
| Vista, 32bit vagy 64bit???? | Mennydörgő Jupiter | A Windows operációs rendszerek | 8 | 17. Szeptember 2007 05:58 |
| Téma eszközök | |
| |