![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Mám Windows Vista Business 32-bit Os beží na môj súčasný systém. Je uložený v jednom jedinom oblasť rovnakých veľkosť pevného disku 1TB. I'm plánuje inštalovať 64bit verziu Vista 32bit a nad viem, že musím urobiť čistú inštaláciu tak moje otázka je, ako mám ísť na to? Ako môžem vymazať aktuálnu verziu Vista? Potrebujem, aby môj oddiel disky? Stačí vložiť alebo že 64bit disku na bootup? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot z 64 CD a předělat oddielov, potom nainštalovať.
| |||
| |||
| Znovu prepážkami, ktoré máte na mysli oblasť do 2 alebo 3 oddiely? A je potrebná pre formátovanie disku? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete pravdepodobne formát a rozdelenie disku vo Vista Nastavenia manažéra je to, čo Dave to povedal, myslím. To alebo môžete len zavádzaciu a atomovky a potom použiť CD, ale ostatní to rýchlejšie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Operačné systémy Windows | 8 | 19.Septembra 2009 12:52 |
| XP 32bit a Vista 64bit OS | rrico18 | Operačné systémy Windows | 3 | 22. December 2008 10:54 |
| Vista 32bit alebo 64bit | headnet15 | Operačné systémy Windows | 3 | 26. novembra 2007 05:33 |
| Pomoc s inštaláciou Windows Vista 64bit nad 32bit, prosím pomôžte! | hodgey1968 | Operačné systémy Windows | 4 | 16. októbra 2007 10:01 |
| Vista 32Bit a 64Bit?? | Hromobijca | Operačné systémy Windows | 8 | 17. September 2007 05:58 |
| Thread Tools | |
| |