![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там. У мене Windows Vista Business 32-розрядних ОС працює на моїй нинішній системі. Він зберігається в одному розділі рівного розміру 1TB жорсткий диск. Я планую встановити 64bit версії Vista більше 32-х і я знаю, що потрібно зробити нове встановлення тому мій питання, як я можу це зробити? Як видалити поточну версію Vista? Чи потрібно мені мої розділи диска? Або просто вставити диск 64bit, що при завантаженні? Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажитися з CD 64 і Повторити розділи, а потім встановити.
| |||
| |||
| За повторити розділів ви маєте на увазі поділ його в 2 або 3 розділів? І чи є необхідність для форматування диска? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, ймовірно, формат розділів і дисків в Vista Manager Setup це те, що Дейв говорив, я думаю. Це або просто завантаження і Nuke, а потім використовувати компакт-диск, а інший швидше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista 32bit> 64bit оновлення | Ozzie82 | Операційні системи Windows | 8 | 19 вересня 2009 12:52 |
| 32bit XP і Vista 64bit OS | rrico18 | Операційні системи Windows | 3 | 22 грудня 2008 10:54 |
| Vista 32bit чи 64bit | headnet15 | Операційні системи Windows | 3 | 26 листопада 2007 05:33 |
| Допомога з установкою Vista 64bit над Windows 32bit, будь ласка, допоможіть! | hodgey1968 | Операційні системи Windows | 4 | 16 жовтня 2007 10:01 |
| Vista, 32bit чи 64bit??? | Громовержець | Операційні системи Windows | 8 | 17 вересня 2007 05:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |