![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато влезете в моя лаптоп с XP професионално. Намирам, че понякога ми мощност икони DONT излезе заедно с неща като Norton Ghost, сестричке utilty тава и звукови ефекти. може някой да ми помогне да разберете защо това се случи, то annoys ме силно и неговите досадни не знаеше колко батерията сте ляво. XP Pro 2.00Ghz Celeron 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли обект Shift ли? Това може да заобиколите стартиране програми.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така са те са скрити, кликнете върху малката стрелка да разкрият всички икони.
| |||
| |||
| не Im не стопанство нищо, просто понякога не му през цялото време, аз знаех, че са започнали нагоре те просто DONT появи в тавата? Аз ound инструмент, който бях използване на друг компютър, за да се определи omething елементи I стърча DONT знам какво е! |
|
| |||
| |||
| Трябва да се опитате някои COMP почистващи подобен ccleaner или засвирвам 08 |
|
| |||
| |||
| Тя може да се шпионски софтуер. Ако не сте го определят: Отидете в Вирус, шпионски софтуер & Сигурност форум Правя всичко в първия пост в това пункт. След това започнете нова тема в този форум и публикация на отвличане Този дневник сте създали. Някой ще изглежда над нея и предложения курс на действие.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Това ли е един и същ компютър, както тази? АТРИБУТИ: Да различни спецификациите. Ако можете да я използват за същите неща като другите, който трябва да направите, като Serverguy появяват и да публикувате Hijackthis дневника. Или Serverguy или ще се наложи погледнете го. |
|
| |||
| |||
| не му не е един и същ компютър, знаех, че трябва да афиш на спецификациите за причината, не му не е шпионски софтуер, Четох му нещо общо с проф. XP и нещо общо с влизането на, но аз арго помня я прочетете в този сайт, ще Опитайте почистване неща, благодаря за друга позиция въпреки EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли включен в лаптопа, когато тя не излезе? Опитайте следните стъпки:
1. Отидете на Start> контрол pannel 2. осигуряване на контрол pannel е в класически изглед (линк в ляво pannel) двойно кликване "Power Options" 3. щракнете върху раздела Advanced 4. гарантира "винаги показва иконата на лентата на задачите" се отмятат Ако той не е ядосан, че може да бъде твой проблем. Ако е ядосан, аз не знам какъв е проблемът. Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Да провери тази възможност преди, аз прочетох го някъде, но арго помни, когато му инструмент и той може да помогне на проекта бар се появят отново, ако му не е там, и тя не товари на други неща. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| На няколко въпроса за залози на живо за Windows ... | Davida50000 | Windows операционни системи | 1 | 27-ми септември 2009 г. 11:19 |
| Права на мрежа дял към сървър няма да остана при Изход и обратно в | flamefrenzy56 | Windows операционни системи | 0 | 18 Авг 2009 06:13 |
| Съвети за да получите I-Тел Влизане към Wi-Fi мрежа за бързо? | alexdude | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 10 май 2009 г. 17:38 |
| Windows PC Влизане изключва автоматично | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 7 | 3 Feb 2009 04:40 |
| Влизане на проблема | Mylows1 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 11 Окт 2007 02:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |