![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Když jsem se přihlásit na mém notebooku s xp profesionální. i zjistíte, že někdy mé moci ikony dont přišel spolu s věcí, jako je Norton Ghost, SIS utilty zásobníku, a zvukové efekty.
může mi někdo pomoci zjistit, proč tomu tak je, je mi velice nudí a obtěžující, že nevíme, kolik baterií jste odešel. XP Pro 2.00GHz Celeron 512 MB RAM |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jste držení Shift dolů? To můžete obejít spouštění programů.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Také se jim je skrytý, klepněte na malou šipku odhalit všechny ikony.
|
|||
|
|||
|
ne im nic nemá, jeho prostě někdy ne pořád, já vím, že byly spuštěny jen dont objeví v liště?
ound i nástroje, které se používají i na jiný počítač opravit omething ele vybíhat i dont vědět, jaké to bylo! |
|
|
|||
|
|||
|
Měli byste se pokusit nějaké comp čističe rád ccleaner nebo naladit 08
|
|
|
|||
|
|||
|
Mohlo by to být spyware. Pokud nemáte pevné, že:
Přejít na Virus, spyware a bezpečnost Fórum Dělat všechno na první místo v tento post. Pak začít nové vlákno v tomto fóru a příspěvek na únos To log jste vytvořili. Někdo bude vypadat po ní a navrhnout řešení.
|
|||
|
|||
|
žádný její není stejný počítač, jsem věděl, že by vysílaných brejle z nějakého důvodu, ne jeho ne spyware, četl jsem jeho něco do činění s xp prof a něco udělat s přihlášením na převýšení, ale nezapomeňte, co jsem četl, že na těchto stránkách, bude zkuste čištění věcí, díky za ostatní věci když EvilFantasy
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
máš notebooku připojit, když nemá přijít? zkuste následující kroky:
1. přejděte na Start> Ovládací pannel 2. zajištění kontroly pannel je v klasickém zobrazení (odkaz na levé pannel) dvojitě klikněte na "Možnosti napájení" 3. Klepněte na kartu Upřesnit 4. zajištění "Vždy zobrazit ikonu na hlavním panelu" je zaškrtnuto Pokud není zaškrtnuto, že by mohl být váš problém. Pokud je zaškrtnuto, nevím, co je problém. Můj systém: První OC
|
|
|
|||
|
|||
|
ano ověřili, že před volbou, jsem někde četl, ale převýšení vzpomenout, kdy své nástroje, a to může pomoci váš začátek bar znovu, pokud není jeho, a dělá spoustu jiných věcí.
|