![]() |
|
| |||
| |||
| i όταν συνδέεστε στο φορητό υπολογιστή μου, με xp επαγγελματικό. Θεωρώ ότι μερικές φορές μου δύναμη εικονίδια dont υποβάλουν μαζί με τα πράγματα όπως το NORTON GHOST, SIS utilty δίσκο, και ηχητικά εφέ. μπορεί κανείς να με βοηθήσει να μάθω γιατί συμβαίνει αυτό, αυτό με ενοχλεί πολύ και τα ενοχλητικά δεν ξέρουμε πόσα έχετε μπαταρία αριστερά. XP Pro Celeron 2.00Ghz 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είσαι εκμετάλλευση Shift κάτω; Αυτό μπορεί να παρακάμψει τα προγράμματα εκκίνησης.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, είναι αυτά που αποκρύπτονται, κάντε κλικ στο μικρό βέλος να αποκαλύψουν όλα τα εικονίδια.
| |||
| |||
| δεν im δεν κατέχουν τίποτα, το μόνο μερικές φορές δεν όλη την ώρα, ξέρω ότι έχουν αρχίσει μέχρι που μόλις dont εμφανίζονται στο δίσκο; i ound ένα εργαλείο που ήμουν σε έναν άλλο υπολογιστή που χρησιμοποιούν για να καθορίσουν omething στοιχείο προεξέχω i dont ξέρει τι ήταν αυτό! |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να προσπαθείτε ορισμένες comp καθαρισμού όπως ccleaner ή ύψους μέχρι 08 |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι spyware. Αν δεν το έχετε αυτό καθορίζεται: Μεταβείτε στο Virus, Spyware & Security Forum Κάνω πάντα στην πρώτη θέση στο αυτό μετά. Στη συνέχεια, ένα νέο ξεκίνημα το νήμα σε αυτό το φόρουμ και μετά την πειρατεία Αυτό ημερολόγιο που δημιουργήσατε. Κάποιος θα φαίνεται από πάνω του και προτείνει μια σειρά ενεργειών.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Είναι αυτό το ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή αυτό; EDIT: Όχι διαφορετικές προδιαγραφές. Αν το χρησιμοποιήσετε για τα ίδια πράγματα όπως και το άλλο που χρειάζεται να κάνετε Serverguy όπως προτάθηκε και να τοποθετήσει ένα Hijackthis log. Είτε Serverguy ή Θα τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| δεν τον υπολογιστή δεν είναι το ίδιο, ήξερα δημοσιεύτηκε specs της θα πρέπει για κάποιο λόγο, δεν τους δεν spyware, διάβασα κάτι για να το κάνει με xp prof και κάτι να κάνει με τη σύνδεση, αλλά θ επίκλισης θυμόμαστε το διαβάσετε σε αυτή την ιστοσελίδα, θα δοκιμάστε τον καθαρισμό πράγματα, για χάρη των άλλων αν και το σημείο EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε το laptop συνδεθεί, όταν δεν τον βρούμε; δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα:
1. πάμε για να αρχίσει> ελέγχου pannel 2. την εξασφάλιση του ελέγχου pannel είναι σε κλασική προβολή (link στο αριστερό pannel) διπλό κλικ "επιλογές ενέργειας" 3. κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced 4. διασφαλιστεί η "πάντα δείχνουν εικονίδιο στη γραμμή εργασιών" είναι σημειώσει Αν δεν έχει συμπληρωθεί, ότι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημά σας. Αν είναι σημειώσει, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| ναι ελέγχεται πριν από την επιλογή αυτή, έχω διαβάσει κάπου αλλά επίκλιση θυμάμαι όταν, το εργαλείο, και αυτό μπορεί να βοηθήσει να ξεκινήσετε από το μπαρ επανεμφανίζονται αν δεν υπάρχει, και το κάνει ένα σωρό άλλα πράγματα. |