![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| našto ja klada na moj laptop s xp profesionalno. JA nađi prema taj ponekad moja snaga ikone dont iskrsavati uz stvari poput Norton ghost, SIS utilty tray i zvučne efekte. može bilo tko pomoć mene kako bi saznali zašto se to dogodi, ona annoys me uvelike i njegovih dosadnih ne znajući koliko baterije imate lijevo. XP Pro Celeron 2.00Ghz 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li držeći Shift dolje? To može zaobići pri pokretanju programa.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isto tako oni koji su skriveni, kliknite na malu strelicu otkriti sve ikone.
| |||
| |||
| nema im ništa ne drži, njegova samo ponekad ne cijelo vrijeme, znam da su se počeli pojavljivati oni pravedan dont u ladicu? Ja ound alat koji sam bio koristeći na drugom računalu na otklanjanju omething ele i štrčati dont znati što je bilo! |
|
| |||
| |||
| Trebali bi pokušati nešto comp čistača poput ccleaner ili podesiti 08 |
|
| |||
| |||
| Moglo bi se spyware. Ako niste fiksne to: Idite na Virus, Spyware i sigurnost Forum Učiniti sve u prva dužnost u ovo post. Potom pokrenuti novi thread na tom forumu i poslati Hijack zapisnika To ste stvorili. Netko će pregledati ga i predložiti tijek radnje.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je li to isto računalo kao ovaj neki? EDIT: Nope različitih naočale. Ako ga koristite za iste stvari kao i drugi što trebate učiniti kako Serverguy sugerirao i odite napisati Hijackthis log. Ili Serverguy ili ću onda imate pogled na njega. |
|
| |||
| |||
| ne njen ne istom računalu, ja znao bi trebao od posted naočale za razlog, no njegove nije spyware, čitao sam njegove nešto za napraviti sa xp prof i nešto učiniti s prijavom na, ali JA licemjerje sjećati se čitati na ovoj web stranici, bit probati čišćenje stvari, hvala za ostale stavke ipak EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da li ste dobili laptop priključeni na struju kada ne dolazi do? pokušajte sljedeće korake:
1. idi na start> control pannel 2. osiguravanje kontrole pannel je u klasični prikaz (link na lijevoj pannel) dvostruki klik "power options" 3. kliknite na karticu 4. osigurati "Uvijek prikaži ikonu na traci" je ticked Ako se ne ticked, koji bi mogao biti vaš problem. Ako je ticked, ne znam šta je problem. My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| yes provjeriti tu opciju prije, pročitao sam to negdje ali ne mogu sjetiti gdje, njezin alat, i to može pomoći da počnete ponovo pojaviti ako njezini bar ne postoji, a on ne hrpe drugih stvari. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nekoliko pitanja prijavu na Windows ... | Davida50000 | Windows Operating Systems | 1 | 27 rujan 2009 11:19 |
| Prava na dionice za umrežavanje Stranica nije Ostati kada se odjaviti i Back In | flamefrenzy56 | Windows Operating Systems | 0 | 18. kolovoz 2009 06:13 |
| Savjeti za I-Phone Get Logging na Wi-Fi mreže brži? | alexdude | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 10. svibanj 2009 17:38 |
| Windows PC Logging Off Automatski | tinkerbell | Općenito Software Chat | 7 | 3. veljača 2009 04:40 |
| Logging na problem | Mylows1 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 11. listopad 2007 02:31 |
| Thread Tools | |
| |