![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| mikor log-ra az én-m laptop, és xp Szakmai. Én meg, hogy néha hatalmamban ikonok ne álljon is olyan dolgokkal, mint a Norton Ghost, SIS utilty tálca, valamint a hatékony és eredményes hatást. tud akárki segítsen nekem, hogy megtudja, miért ez történik, akkor nekem nagyon bosszant, és nem tudja, bosszantó, hogy mennyi elem van hátra. XP Pro Celeron 2.00Ghz 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are you holding Shift le? Ez megkerülhetik az indítási programok.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szintén ezek a rejtett, kattintson a kis nyíl, hogy felfedje az ikonok.
| |||
| |||
| no im sem semmit, hogy csak néha nem mindig tudom, hogy azok már elindultak, csak dont megjelennek a tálcára? i ound egy eszköz segítségével, hogy én egy másik számítógépen rögzíteni omething ELE előreugrik i dont tudom, mi volt! |
|
| |||
| |||
| Meg kell próbálnia néhány kötelező tisztítószereket, mint ccleaner vagy felhangol 08 |
|
| |||
| |||
| Ez lehet a kémprogramokat. Ha még nem rögzítették a következő: Menj a Vírus, kémprogram és Biztonsági Fórum Tesz minden Az első pozíciót ez post. Akkor egy új téma az, hogy a fórum és a post megrabol Ez a napló neked teremtett. Valaki fogja át, és arra utalnak, hogy a lépést.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nem a nem ugyanazon a számítógépen, tudtam meg a kiküldött specs okból, no nem a kémprogramok, olvastam, hogy valamit csinálni XP prof és valami köze van a naplózást, vidám, de ne feledjük, amit olvastam, hogy ezen a honlapon, majd próbálja meg a takarítás a dolgokat, kösz a többi elem bár EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van a laptop csatlakoztatva van, ha nem jön ki? próbálja meg a következő lépéseket:
1. Menjen a Start> control pannel 2. ellenőrzését biztosítják pannel van klasszikus nézet (link a bal pannel) duplakattintásra "hatalom options" 3. Kattintson a Speciális fülre 4. biztosítja a "mindig ikon a tálcán", kérjük Ha nem kérjük, hogy lehetne a problémát. Ha azt kérjük, én nem tudom, mi a probléma. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| ellenőrizte, hogy van lehetőség előtt elolvastam valahol vidám, de ne feledjük, ha az eszközt, és ez segíthet bár újra kezdeni, ha nem létezik, és ez rengeteg más dolog. |