![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני נכנס אל המחשב הנייד שלי, עם XP Proffesional. אני מוצא שלפעמים סמלי הכוח שלי dont לבוא יחד עם דברים כמו רוח רפאים Norton, מגש SIS utilty, ואפקטים קוליים. מישהו יכול לעזור לי לגלות למה זה קורה, זה מרגיז אותי מאוד ומעצבנת שלה לא לדעת הסוללה כמה נשאר לך. XP Pro Celeron 2.00Ghz 512MB זיכרון RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתם מחזיקים Shift למטה? זה יכול לעקוף את תוכניות ההפעלה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם הם להיות מוסתר, לחץ על החץ הקטן כדי לחשוף את כל הסמלים.
| |||
| |||
| IM לא מחזיק שום דבר, רק לפעמים לא כל הזמן שלה, אני יודע שיש להם עד שהם התחילו להופיע רק dont במגש? אני ound כלי שאני משתמש במחשב אחר כדי לתקן omething dont לבלוט ele אני יודע מה זה היה! |
|
| |||
| |||
| אתה צריך לנסות כמה מנקים comp כמו CCleaner או מנגינה עד 08 |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות ריגול. אם יש לך זה לא קבוע: עבור אל וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה פורום לעשות הכול את ההודעה הראשונה ב זה לכתוב. לאחר מכן להתחיל פתיל חדש באותו פורום לחטוף לכתוב את יומן זה שיצרת. מישהו יראה אותו מעל מציעים קורס של פעילות.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| לא לא שלה באותו מחשב, אני צריך ידע פורסם מפרט טכני של מסיבה, לא לא תוכנות ריגול שלה, קראתי משהו לעשות עם פרופ ומשהו XP שלה לעשות עם כניסה, צביעות זוכר אבל קראתי את זה באתר זה, יהיה נסה לנקות דברים, תודה על הפריט השני אף EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך את המחשב הנייד מחובר לחשמל כשזה לא בא? נסה את הפעולות הבאות:
1. להתחיל ללכת> pannel שליטה 2. הבטחת pannel שליטה היא בתצוגה קלאסית (הקישור על pannel שמאל) לחץ לחיצה כפולה על "אפשרויות צריכת חשמל" 3. לחץ על הכרטיסייה מתקדם 4. להבטיח את "תמיד להראות סמל בשורת המשימות" הוא תיקתק אם זה לא תיקתק, כי יכול להיות הבעיה שלך. אם זה תיקתק, אני לא יודע מה הבעיה. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| כן בדק את האופציה הזאת לפני, קראתי את זה באיזה מקום אבל צביעות זוכר איפה, כלי שלו, וזה יכול לעזור להתחיל להופיע שוב הבר שלך אם לא שם שלו, והוא עושה המון דברים אחרים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה שאלות אודות הכניסה ל-Windows ... | Davida50000 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 27 ספטמבר 2009 11:19 |
| הזכויות על שיתוף ברשת לשרת לא להישאר מחוץ ו בעת הכניסה בחזרה | flamefrenzy56 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 18 אוגוסט 2009 06:13 |
| קבל טיפים ל-אני טל רישום על גבי רשת Wi-Fi יותר מהר? | alexdude | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -10 במאי 2009 17:38 |
| רישום של Windows כיבוי אוטומטי של המחשב | tinkerbell | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 3rd פברואר 2009 04:40 |
| כניסה בעיה | Mylows1 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 11th אוקטובר 2007 02:31 |
| שרשרת כלים | |
| |