![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kai įeinate į mano nešiojamas, su XP Proffesional. Manau, kad kartais savo galia piktogramas dont sugalvoti kartu su dalykų kaip Norton Ghost, SIS utilty juostos ir garso efektai. Can anybody help me išsiaiškinti, kodėl taip atsitinka, tai mane labai erzina ir erzina nežinodami, kiek baterijos liko. XP Pro 2.00GHz Celeron 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar esate Laikydami Shift down? Tai galima apeiti paleisties programas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat jie yra nematoma, spustelėkite rodyklę, kad šiek tiek atskleisti visas piktogramas.
| |||
| |||
| no im not holding anything, jos tik kartais ne visi laiko, aš žinau, kad jie pradeda veikti jie tiesiog dont pasirodys padėklas? Aš ound įrankis, Aš naudoju kitą kompiuterį nustatyti omething Ele i Išduodami Nežinau, kas tai buvo! |
|
| |||
| |||
| Jūs turėtumėte pabandyti kai kurios NPI siurbliai kaip CCleaner arba Dostroić 08 |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti šnipinėjimo programų. Jei neturite fixed it: Pereiti į Virus, Spyware & Security Forumas Daryti viskas į pirmą postą šitas paštu. Tada pradėti naują temą forume, kad ir po Hijack Šis žurnalas sukūrėte. Kažkas atrodys per ji ir pasiūlyti veiksmų eigą.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ne jos ne tame pačiame kompiuteryje, žinojau, kad turi komandiruotų specifikacija priežasties, be jos ne spyware, aš perskaičiau jos kažką daryti su XP prof ir kažką daryti su registruojantis, bet i cant remember perskaityti šioje svetainėje, taip Išbandykite valymo ką, ačiū už kitų pozicijų nors EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite nešiojamąjį kompiuterį prie elektros tinklo, kai ji nėra sugalvoti? pabandykite atlikti šiuos veiksmus:
1. eikite į Pradėti> Valdymo pannel 2. užtikrinant kontrolės pannel yra klasikinis vaizdas (nuoroda kairėje pannel) dukart spustelėkite "Power Options" 3. Spustelėkite skirtuką 4. užtikrinti "visada rodyti piktogramą užduočių juostos" yra pažymėtas Jei jis nėra pažymėtas, kad galėtų būti jūsų problemą. Jei jis yra pažymėtas, aš nežinau, kokia yra problema. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Taip tikrinama, kad galimybė anksčiau, aš perskaičiau jį kur nors, bet cant prisiminti, kur, jo priemone, ir gali padėti savo pradinį juosta vėl atsiras, jei jo nėra, ir jis įkelia kitų dalykų. |