![]() |
|
| |||
| |||
| , ja i log onto my laptop, ar xp macību. Es uzskatu, ka dažkārt manos spēkos ikonas dont izstrādāt kopā ar lietām, piemēram, norton ghost, SIS utilty paplātes, un skaņu efekti. Can anybody help me, lai noskaidrotu, kāpēc tā notiek, annoys man ļoti un kaitinošas nezinādams, cik daudz akumulators ir atlicis. XP Pro 2.00GHz Celeron 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs saimniecības Shift leju? Kas var apiet startēšanas programmas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī tie ir paslēpti, noklikšķiniet maz bultiņas, lai atklātu visas ikonas.
| |||
| |||
| no im kam nav neko, tā tikai reizēm ne visu laiku, es zinu, tās ir sākušas darboties tie tikai dont parādās tray? i ound instruments, kas man bija, izmantojot citu datoru, lai noteiktu omething ele i izcilnis dont zināt, kas tas bija! |
|
| |||
| |||
| Jums vajadzētu izmēģināt dažus comp sūcēji kā CCleaner vai tune up 08 |
|
| |||
| |||
| Tas varētu būt spiegprogrammatūru. Ja jums nav noteikta šāda: Iet uz Vīrusu, spiegprogrammatūru & Security Forum Darīt viss in pirmā amata šis post. Tad sākt jaunu tēmu šajā forumā un pēc nolaupīt Šis žurnāls esat izveidojis. Kāds izskatīsies pār to un ierosināt rīcības veidu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nē tā nav paša datora, es zināju, ja norīkoto specs par iemeslu, no tā ne spyware, i lasīt tās kaut ko darīt ar XP prof un kaut ko darīt ar Piesakoties, cant atceraties, bet es to izlasīt šajā tīmekļa vietnē, būs izmēģināt tīrīšana lietām, pateicoties par citam postenim gan EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir klēpjdators plugged in, ja tā nenāk up? izmēģināt šādas darbības:
1. iet uz sākumu> Control pannel 2. nodrošināt kontroli pannel ir klasisks skats (saiti kreisajā pannel) divreiz noklikšķiniet uz "jauda iespējas" 3. noklikšķiniet uz cilnes 4. nodrošināt "vienmēr rāda ikonu uzdevumjoslas" ir atķeksēts Ja nav atķeksēts, kas varētu būt jūsu problēmas. Ja tā ir atzīmēta, es nezinu, kāda ir problēma. Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| jā pārbauda šo iespēju, pirms esmu izlasījis kaut kur, bet aprunāt atcerēties, kur tās mehānisms, un tā var palīdzēt Jūsu starta joslu atkal parādās, ja tā tur nav, un tas slodzi citām lietām. |
![]() |
|
| Bookmarks |