![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Podczas logowania na moim laptopie z xp proffesional. Uważam, że czasami mojej mocy dont ikony pojawią się wraz z rzeczami takimi jak Norton Ghost, SIS utilty zasobnika i efekty dźwiękowe.
ktoś może mi pomóc, aby dowiedzieć się dlaczego tak się dzieje, to annoys mnie ogromnie uciążliwe i nie wiedząc, ile masz baterii lewo. XP Pro Celeron 2.00Ghz 512MB RAM |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy gospodarstwo Shift w dół? To może pominąć uruchamiania programów.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Również oni są ukryty, kliknij przycisk strzałki, aby nieco odsłonić wszystkie ikony.
|
|||
|
|||
|
nie posiadający niczego im nie, tylko czasami jej nie cały czas, wiem, że rozpoczęły się one tylko dont pojawiają się w zasobniku?
I ound narzędzie, które miałem na innym komputerze za pomocą ustalić omething ele i występ dont znać co to było! |
|
|
|||
|
|||
|
Należy spróbować comp czyszczących jak ccleaner lub podstroić 08
|
|
|
|||
|
|||
|
Może to być programy szpiegujące. Jeśli nie masz stałe to:
Idź do Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Forum Bezpieczeństwa Zrobić wszystko w pierwszy post w to post. Następnie należy rozpocząć nowy wątek na tym forum i post Hijack Ten dziennik utworzony. Ktoś będzie nad nim i wskazują kierunek działań.
|
|||
|
|||
|
nie jej nie ten sam komputer, i wiedział powinna wysłana do specyfikacji powodu nie jej nie spyware, czytałem coś zrobić z xp prof i coś zrobić z zalogowaniem się, cant remember ale i przeczytać ją na tej stronie, będzie próby czyszczenia rzeczy, dzięki za innych pozycji choć EvilFantasy
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
masz laptopa podłączony jeżeli nie nadejdzie? spróbuj wykonać następujące kroki:
1. przejdź do Start> kontroli pannel 2. zapewnienie kontroli pannel w widoku klasycznym (link po lewej pannel) dwukrotnie kliknąć "Opcje zasilania" 3. Kliknij kartę Zaawansowane 4. zapewnienia "Zawsze pokazuj ikonę na pasku zadań jest zaznaczone Jeśli nie jest zaznaczone, że może być problem. Jeśli jest zaznaczone, nie wiem w czym jest problem. My System: Pierwsze OC
|
|
|
|||
|
|||
|
sprawdzeniu, że tak przed opcji, mam ją przeczytać, ale gdzieś cant remember, gdzie jej narzędzia, a to może pomóc ponownie uruchomić bar, jeśli jej nie ma, i to wiele innych rzeczy.
|