![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Keď som sa prihlásiť na mojom notebooku s xp profesionálne. aj zistíte, že niekedy mojej moci ikony dont prišiel spolu s vecí, ako je Norton Ghost, SIS utilty zásobníka, a zvukové efekty.
môže mi niekto pomôcť zistiť, prečo je tomu tak, je mi veľmi nudí a obťažujúce, že nevieme, koľko batérií ste odišiel. XP Pro 2.00GHz Celeron 512 MB RAM |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ste držania Shift nadol? To môžete obísť spúšťanie programov.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tiež sa im je skrytý, kliknite na malú šípku odhaliť všetky ikony.
|
|||
|
|||
|
ne im nič nemá, jeho jednoducho niekedy ne pořád, já vím, že boli spustené len dont objaví v lište?
ound aj nástroje, ktoré sa používajú aj na iný počítač opraviť omething ele vybieha i dont vedieť, aké to bolo! |
|
|
|||
|
|||
|
Mali by ste sa pokúsiť nejaké comp čističe rád ccleaner alebo naladit 08
|
|
|
|||
|
|||
|
Mohlo by to byť spyware. Ak nemáte pevné, že:
Prejsť na Virus, spyware a bezpečnosť Fórum Robiť všetko na prvé miesto v tento post. Potom začať nové vlákno v tomto fóre a príspevok na únos To log ste vytvorili. Niekto bude vyzerať po nej a navrhnúť riešenia.
|
|||
|
|||
|
žiadny jej nie je rovnaký počítač, som vedel, že by vysielaných brejle z nejakého dôvodu, nie jeho ne spyware, čítal som jeho niečo do činenia s xp prof a niečo urobiť s prihlásením na prevýšenia, ale nezabudnite, čo som čítal, že na týchto stránkach, bude skúste čistenie vecí, vďaka za ostatné veci keď EvilFantasy
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
máš notebooku pripojiť, keď nemá prísť? skúste nasledovné kroky:
1. prejdite na Štart> Ovládací pannel 2. zabezpečenie kontroly pannel je v klasickom zobrazení (odkaz na ľavej pannel) dvojito kliknite na "Možnosti napájania" 3. Kliknite na kartu Spresnenie 4. zabezpečenie "Vždy zobraziť ikonu na hlavnom paneli" je začiarknuté Ak nie je začiarknuté, že by mohol byť váš problém. Ak je začiarknuté, neviem, čo je problém. Môj systém: Prvé OC
|
|
|
|||
|
|||
|
áno overili, že pred voľbou, som niekde čítal, ale prevýšenia spomenúť, kedy svoje nástroje, a to môže pomôcť váš začiatok bar znovu, pokiaľ nie je jeho, a robí veľa iných vecí.
|