![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| нашто ја клада на мој лаптоп са ксп професионално. ЈА наћи тај понекад моја снага иконе донт појавити уз ствари попут Нортон Гхост, СИС утилты траы и звучне ефекте. моћи било ко помоћ мене како би сазнали зашто се то догоди, она анноыс ме увелико и његових досадних не знајући колико батерије имате лево. КСП Про Целерон 2.00Гхз 512МБ РАМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли држећи Схифт доле? То може заобићи при покретању програма.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исто тако они који су скривени, кликните на малу стрелицу показати све иконе.
| |||
| |||
| нема им ништа не држи, његова само понекад не цело време, знам да су се почели појављивати они праведан донт у фиоке? Ја оунд алат који сам био помоћу на другом рачунару на отклањању ометхинг еле и штрчати донт да зна шта је било! |
|
| |||
| |||
| Требало би пробати нешто цомп чистача попут ццлеанер или подесити 08 |
|
| |||
| |||
| Могло би се спыуаре. Ако нисте фиксне то: Идите на Вирус, Спыуаре и безбедност Форум Учинити све у прва дужност у ово пост. Потом покренути нови тхреад на том форуму и послати Хијацк записника То сте створили. Неко ће прегледати га и предложити ток радње.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Да ли је то исто рачунар као овај неки? Едит: Нопе различитих наочаре. Ако га користите за исте ствари као и други шта треба да учини како Сервергуы сугерисао и идите написати Хијацктхис лог. Или Сервергуы или ћу онда имате поглед на њега. |
|
| |||
| |||
| не њен не истом рачунару, ја знао би требао од постед наочаре за разлог, но његове није спыуаре, читао сам његове нешто радити са ксп проф и нешто учинити са пријавом на, ипак ЈА лицемјерје сећати се читати на овој веб страници, бит пробати чишћење ствари, хвала за остале ставке ипак ЕвилФантасы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| да ли сте добили лаптоп прикључени на струју када не долази до? покушајте следеће кораке:
1. иди на старт> цонтрол паннел 2. обезбјеђивање контроле паннел је у класични приказ (линк на левој паннел) двоструки клик "поуер оптионс" 3. кликните на картицу 4. обезбиједити "Увек прикажи икону на траци" је тицкед Ако се не тицкед, који би могао бити ваш проблем. Ако је тицкед, не знам шта је проблем. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| ыес проверити ту опцију пре, прочитао сам то негде али не могу сетити где, њен алат, и то може помоћи да почнете да поново појавити ако њени бар не постоји, а он не хрпе других ствари. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неколико питања о пријављивања на Уиндоус ... | Давида50000 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27. Јул 2009 11:19 |
| Права на Умрежавање Поделите на сервер није Останите када Одјављивање и назад у | фламефрензы56 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 18 аугуст 2009 06:13 |
| Савети за И-Пхоне Гет логгинг на Уи-Фи мреже бржи? | алексдуде | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 10 мај 2009 17:38 |
| Уиндоус ПЦ логгинг Офф Аутоматски | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 3 фебруар 2009 04:40 |
| Логгинг на проблем | Мылоус1 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 11 октобар 2007 02:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |