![]() |
|
| |||
| |||
| ne zaman dizüstü üzerine, XP profesyonel ile giriş yapın. Bu bazen benim güç simgeleri Norton hayalet gibi şeyler ile DİE utilty tepsi ve ses efektleri boyunca geliştirdi dont bulabilirsiniz. Kimse bana neden olur bulmak için yardımcı olabilir, büyük ve can sıkıcı bir sol ne kadar pil bilmeden yaz annoys. XP Pro 2.00Ghz Celeron 512MB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size Shift basılı tutarak misiniz? Bu başlangıç programları devre dışı bırakabilir.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, tıklama küçük ok tüm simgeleri açıklamaya gizli yapılmaktadır.
| |||
| |||
| hiçbir şey Sohbet tutarak değil, onun sadece bazen değil her zaman için, ancak onlar sadece dont başladı bildiğiniz tepsisindeki görünüyor? Bir araç, başka bir bilgisayarda omething ele I çıkıntı dont düzeltmek için kullanan ound ne olduğunu biliyorum! |
|
| |||
| |||
| Sen ccleaner gibi Zorunlu temizleyiciler denemelisiniz veya 08 ayar |
|
| |||
| |||
| Bu casus yazılım olabilir. Eğer sabit değil: Gidin Virüs, Spyware ve Güvenlik Forumu Yapmak herşey ilk yazı in bu sonrası. Sonra bu foruma yeni bir iplik başlatmak ve Hijack Bu oluşturduğunuz oturum sonrası. Üzerine, bir eylem planı ders öneririz Biri görünür.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yok onun değil, aynı bilgisayarda, i gerektiğini biliyordum bir nedenle, herhangi bir casus değil kendi özellikleri yayınlanmıştır, i, hatırlıyorum ama bu web sitesinde okumak cant giriş yapan XP profesör ve bir şeyler yapmak için bir şey okumaz temizlik şey, diğer öğe için teşekkür EvilFantasy de deneyin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne zaman bu kadar kendisinden değil takılı bir dizüstü bilgisayar var? aşağıdaki adımları deneyin:
1. başlatmak gitmek> kontrol pannel 2. Kontrol pannel sağlanması klasik görünümünde sol pannel üzerinde (bağlantı) çift tıklayarak "güç seçenekleri" olduğunu 3. Gelişmiş sekmesini tıklatın 4. işaretlendiyse ve "her zaman görev çubuğunda simge göster" sağlamak Eğer işaretlendiyse değil, bu sorun olabilir. Eğer işaretlendiyse, ben sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| evet kontrol bu seçeneği önce, bir yerde okudum ama nerede, onun bir araç ve başlangıç çubuğu yeniden yardımcı olabilir unutmayın cant eğer onun değil, ve diğer şeyleri yükler yapar. |