![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я входжу на моєму ноутбуці з XP професійний. Я вважаю, що іноді мої ікон влади Dont придумати разом з речами, як Нортон привид, SIS utilty лоток і звуковими ефектами. Хто-небудь може допомогти мені дізнатися, чому це відбувається, це дратує мене дуже дратує і не знаючи, скільки батарей, вам залишилося. Xp Pro Celeron 2.00GHz 512 МБ ОЗУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи ведуться зсув вниз? Це можна обійти при запуску програми.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, вони ховаються, натисніть на маленьку стрілку, щоб виявити всі ікони.
| |||
| |||
| НЕ їм, що не мають нічого, його просто іноді не весь час, я знаю, вони почали до Dont тільки вони з'являються в треї? Я ound інструмент, який я використовую на іншому комп'ютері, щоб виправити omething ELE виступити я не знаю що це таке! |
|
| |||
| |||
| Ви повинні спробувати Comp очисники як CCleaner або налаштувати до 08 |
|
| |||
| |||
| Це може бути програми-шпигуни. Якщо ви не закріпили його: Перейти до Virus, Spyware & Security Forum Робити всі У перший пост в цей пост. Потім почати нову тему на цьому форумі і після Hijack У цьому журналі ви створили. Хтось буде шукати над нею, і запропонувати план дій.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| НЕ свій, не той же комп'ютер, я знав, повинно розміщуються специфікації з причин, не його не шпигунське, я читала щось своє робити з XP проф і щось робити з входом, Cant пам'ятаю, але я читав на цьому сайті, буде спробуйте збирання речей, спасибо за другий пункт, хоча EvilFantasy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Вас є ноутбук підключений коли вона не з'являється? спробуйте виконати наступні дії:
1. У меню "Пуск> Панель панеллю 2. забезпечення контролю панеллю знаходиться в класичний вид (посилання на лівій панеллю) Двічі клацніть "Параметри влади" 3. клацніть на вкладці "Додатково" 4. забезпечити "Завжди показувати значок на панелі завдань" є галочкою Якщо він не відзначений, яка могла б бути ваша проблема. Якщо галочка, я не знаю в чому проблема. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Так перевірив цей варіант раніше, я його десь читав, але пам'ятаю, де нахиляє, його інструмент, і це може допомогти стартовою Бар знову, якщо її не існує, і робить безліч інших речей. |