![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Сега, че Vista не е, и ние знаем, че ще бъде след няколко години, преди да е стабилен, какво мислиш, че "Майкрософт" има в строителството, за да ни примами в модернизация на 3 години? Това е твърде вероятно скоро да се мисли само за включване в нашия мозък нашите компютри, така че мисля, че може да е подходящ за носене хардуер и софтуер. |
|
| |||
| |||
| Аз нямам Vista на един от компютрите си, въпреки че ми лаптоп мнение е "Vista Възможност." Бих се надяваме, че Microsoft работи върху сервизни пакети, за да се справят с проблемите, които са били докладвани около Vista. : O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Теми като този да ме карат да се смея.
Тя не е Microsoft искат да надстроите, така че те съобщение на нови прозорци. Това е игра, на широката общественост, NVidia, Intel, AMD, ATI и др др Те са тези, бутане на границите и напоследък те не могат да предприемат някакви допълнителни неща, с XP, то просто не е достатъчно мощен. Така че Microsoft е трябвало да направи Vista, и са били принудени да я освободите рано и бъги, защото нейният какво геймърите и хардуерните компанията искаше. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Какво мислиш, че границата на "Майкрософт" ще се развива напред, след като те хвърлят лепенки на Vista? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Във всички клипове съм виждал с Бил Гейтс казано, той ми даде усещането, че той е в главната роля. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Една интересна точка, но не много логично, (съжалявам пич трябва да го кажи).
Това е като кола компания inventing кола тогава казвам масло companys че разхода на гориво трябва да го изпълним трябва да бъдат направени по такъв начин. Но колата companys вече знаят как да правят гориво, но петролна компания не? Spock Както би казал "Това не е логично Капитане!" Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft площ е следващата стъпка може би? и може би включване в мозъците компютри не е толкова далеч ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Съпругът ми ми каза за програма, която позволява на двама души да манипулират дадена точка в пространството, без необходимост от екрана, това е всичко, прогнозира на бюрото на върха. Забравих да го попитам за името на програмата, все пак. |
|
| |||
| |||
| Аз не улика, когато "Майкрософт" е заглавието напред всичко, което знам е, че то вероятно ще ми струва пари. |
|
| |||
| |||
| Това е компютърно Джим, но не такъв, какъвто го познаваме. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| "Майкрософт" Поп Up Кажи ми, че имат вирус | hopthwoks | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 16-ти юли 2009 21:26 |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| LOL Microsoft изпълнителен директор използва Mac за презентации | SocialWarfare | Изключено Тема Дискусия | 19 | 9 юни 2009 13:01 |
| 10 факти не знам за Microsoft | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 3 ноември 2008 11:51 |
| Microsoft Word Помощ | trebor78 | Офис Suites & Приложения | 3 | 11 Дек 2007 09:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |