![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nyní, že Vista je venku, a my víme, že bude o několik let dříve, než je stabilní, co si myslíš, že Microsoft má v dílech, aby nalákali nás do modernizace za 3 roky? Je to pravděpodobně příliš brzy myslet jen zapojení mozku do počítače, tak si myslím, že by mohl být nositelná hardware a software. |
|
| |||
| |||
| Nemám Vista na jednom z mých počítačů, i když můj notebook je údajně "Vista schopné." Chtěl bych doufat, že Microsoft pracuje na Service Pack se vypořádat s problémy, které byly hlášeny asi Vista. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Témata takhle udělat, aby mi smát.
Není Microsoft chce nás provést upgrade tak, aby uvolňování nových oken. Jedná se o hráče, široké veřejnosti, Nvidia, Intel, AMD, ATI, atd. atd. Jsou to ty, posouvat hranice a nedávno nemohli vzít žádné další věci s XP, jen to není dostatečně silný. Microsoft tak musel učinit Vista, a byli donuceni k uvolnění včasné a nespolehlivé, protože to, co se jeho hráči a hardware společnosti chtěli. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Co si myslíte hraničního Microsoft bude vyvíjet dál, po házení náplastí na Vista? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ve všech klipů jsem kdy viděl s Bill Gates mluvil, mu jistě dal mi pocit, že byl v hlavní roli. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajímavé místo, ale ne opravdu logické, (promiň kámo musím říct, že).
To je jako auto firmy vymýšlejí nové auto pak říká, že ropa companys paliva potřeba ke spuštění je nutné provést takovým způsobem. Ale auto companys už vím, jak palivo, ale olej firma nemá? Spocku, jak by řekl "To není logické, kapitáne!" Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft Surface je další možná? a možná zapojení mozku do počítače, není tak daleko ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Můj muž mi řekl, že o program, který umožňuje dvěma lidmi manipulovat položku v prostoru, není třeba na obrazovce, to je podle odhadů na stole v horní části. Zapomněla jsem se ho zeptat na název programu ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Nemám ponětí, kde Microsoft míří další všechno co vím je, že to bude pravděpodobně nákladově mi nějaké peníze. |
|
| |||
| |||
| Jim je to s počítačem, ale ne, jak ji známe. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Pop Nahoru Řekni mi Mám Virus | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 18 | 16.července 2009 21:26 |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| LOL CEO společnosti Microsoft používá Mac pro prezentace | SocialWarfare | Vypnout Téma diskuze | 19 | 9. červen 2009 13:01 |
| 10 Fakta You Didn't Know O společnosti Microsoft | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 3. listopad 2008 11:51 |
| Microsoft Word Nápověda | trebor78 | Office & Aplikace | 3 | 11. prosince 2007 09:40 |
| Thread Nástroje | |
| |