![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τώρα που είναι Vista, και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύο χρόνια πριν να είναι σταθερό, τι πιστεύετε ότι η Microsoft έχει στα έργα για να μας δελεάσει την αναβάθμιση σε 3 χρόνια; Είναι ίσως πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε μόνο συνδέσετε το μυαλό μας σε υπολογιστές μας, οπότε θεωρώ ότι θα μπορούσε να φορετά υλικού και λογισμικού. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω Vista σε ένα από τους υπολογιστές μου, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι φορητός υπολογιστής μου "Ικανότητα Vista." Θα ήθελα να ελπίζω ότι η Microsoft εργάζεται για το Service Pack, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν αναφερθεί σχετικά με Vista. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θέματα όπως το κάνουμε αυτό με κάνει να γελάσεις.
Δεν μας θέλει η Microsoft για την αναβάθμιση, ώστε να απελευθερώσει νέες παράθυρα. Είναι οι παίκτες, το ευρύ κοινό, Nvidia, Intel, AMD, ATI, κλπ κλπ. Είναι αυτές που πιέζουν τα όρια και πρόσφατα δεν μπορούσαν να λάβουν περαιτέρω πράγματα με XP, απλώς δεν είναι αρκετά ισχυρό. Έτσι, η Microsoft είχε να κάνει Vista, και αναγκάστηκαν να την απελευθερώσετε και ελαττωματικούς νωρίς γιατί οι παίκτες το τι και το υλικό της εταιρείας ήθελε. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τι νομίζετε ότι αιχμής Microsoft θα αναπτύξουν την επόμενη, μετά τη ρίψη έμπλαστρα σε Vista; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Σε όλα τα κλιπ που έχω δει με Bill Gates γραμμές, σίγουρα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο. ?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα ενδιαφέρον σημείο, αλλά δεν είναι λογικό, (sorry mate Πρέπει να πω).
Αυτό είναι σαν ένα αυτοκίνητο εταιρείας εφεύρει ένα αυτοκίνητο, στη συνέχεια λέει την πετρελαίου της εταιρείας ότι τα καύσιμα που χρειάζονται για την εκτέλεση πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο. Όμως, το αυτοκίνητο της εταιρείας που ήδη γνωρίζουν πώς να κάνουν το καύσιμο πετρέλαιο, αλλά η εταιρεία δεν? Όπως θα έλεγε ο Σποκ "Αυτό δεν είναι λογικό Λοχαγέ!" Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft επιφάνεια ίσως είναι ο επόμενος; και ίσως θηλυκωτήρια εγκεφάλους σε υπολογιστές δεν είναι και τόσο μακριά ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Ο σύζυγός μου μου είπε για ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε δύο άτομα να χειραγωγήσουν ένα αντικείμενο στο χώρο, δεν χρειάζεται για μια οθόνη, είναι όλες οι προβλεπόμενες για το γραφείο του επάνω. Ξέχασα να τον ρωτήσω το όνομα του προγράμματος όμως. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω καμία ένδειξη όταν η Microsoft κλάσης δίπλα απ 'όσο γνωρίζω είναι ότι θα μου κόστιζε πιθανώς κάποια χρήματα. |
|
| |||
| |||
| Είναι υπολογιστικά Τζιμ, αλλά όπως δεν την ξέρουμε. |