μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πού νομίζετε ότι είναι επικεφαλής της Microsoft;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4η Ιουν 2007, 23:52
Μέλος Ομάδα

Τώρα που είναι Vista, και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύο χρόνια πριν να είναι σταθερό, τι πιστεύετε ότι η Microsoft έχει στα έργα για να μας δελεάσει την αναβάθμιση σε 3 χρόνια;

Είναι ίσως πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε μόνο συνδέσετε το μυαλό μας σε υπολογιστές μας, οπότε θεωρώ ότι θα μπορούσε να φορετά υλικού και λογισμικού.
Old 6 Ιουν 2007, 06:12
Μέλος Ομάδα

Δεν έχω Vista σε ένα από τους υπολογιστές μου, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι φορητός υπολογιστής μου "Ικανότητα Vista."

Θα ήθελα να ελπίζω ότι η Microsoft εργάζεται για το Service Pack, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν αναφερθεί σχετικά με Vista. : o
Old 6 Ιουν 2007, 09:47
Διαχειριστής Ομάδα

Θέματα όπως το κάνουμε αυτό με κάνει να γελάσεις.

Δεν μας θέλει η Microsoft για την αναβάθμιση, ώστε να απελευθερώσει νέες παράθυρα.

Είναι οι παίκτες, το ευρύ κοινό, Nvidia, Intel, AMD, ATI, κλπ κλπ.

Είναι αυτές που πιέζουν τα όρια και πρόσφατα δεν μπορούσαν να λάβουν περαιτέρω πράγματα με XP, απλώς δεν είναι αρκετά ισχυρό.

Έτσι, η Microsoft είχε να κάνει Vista, και αναγκάστηκαν να την απελευθερώσετε και ελαττωματικούς νωρίς γιατί οι παίκτες το τι και το υλικό της εταιρείας ήθελε.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 Ιουν 2007, 10:53
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Θέματα όπως το κάνουμε αυτό με κάνει να γελάσεις.

Δεν μας θέλει η Microsoft για την αναβάθμιση, ώστε να απελευθερώσει νέες παράθυρα.

Είναι οι παίκτες, το ευρύ κοινό, Nvidia, Intel, AMD, ATI, κλπ κλπ.

Είναι αυτές που πιέζουν τα όρια και πρόσφατα δεν μπορούσαν να λάβουν περαιτέρω πράγματα με XP, απλώς δεν είναι αρκετά ισχυρό.

Έτσι, η Microsoft είχε να κάνει Vista, και αναγκάστηκαν να την απελευθερώσετε και ελαττωματικούς νωρίς γιατί οι παίκτες το τι και το υλικό της εταιρείας ήθελε.
Εντάξει

Τι νομίζετε ότι αιχμής Microsoft θα αναπτύξουν την επόμενη, μετά τη ρίψη έμπλαστρα σε Vista;
Old 7η Ιουν 2007, 06:55
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον σημείο, ο Dave.

Σε όλα τα κλιπ που έχω δει με Bill Gates γραμμές, σίγουρα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο. ?)
Old 7η Ιουν 2007, 07:04
Banned Ομάδα

Ένα ενδιαφέρον σημείο, αλλά δεν είναι λογικό, (sorry mate Πρέπει να πω).
Αυτό είναι σαν ένα αυτοκίνητο εταιρείας εφεύρει ένα αυτοκίνητο, στη συνέχεια λέει την πετρελαίου της εταιρείας ότι τα καύσιμα που χρειάζονται για την εκτέλεση πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο.
Όμως, το αυτοκίνητο της εταιρείας που ήδη γνωρίζουν πώς να κάνουν το καύσιμο πετρέλαιο, αλλά η εταιρεία δεν?
Όπως θα έλεγε ο Σποκ "Αυτό δεν είναι λογικό Λοχαγέ!"

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 9η Ιουν 2007, 10:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Microsoft επιφάνεια ίσως είναι ο επόμενος;

και ίσως θηλυκωτήρια εγκεφάλους σε υπολογιστές δεν είναι και τόσο μακριά ...
http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php
Old 9η Ιουν 2007, 12:53
Μέλος Ομάδα

Ο σύζυγός μου μου είπε για ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε δύο άτομα να χειραγωγήσουν ένα αντικείμενο στο χώρο, δεν χρειάζεται για μια οθόνη, είναι όλες οι προβλεπόμενες για το γραφείο του επάνω. Ξέχασα να τον ρωτήσω το όνομα του προγράμματος όμως.
Old 9η Ιουν 2007, 18:15
Μέλος Ομάδα

Δεν έχω καμία ένδειξη όταν η Microsoft κλάσης δίπλα απ 'όσο γνωρίζω είναι ότι θα μου κόστιζε πιθανώς κάποια χρήματα.
Old 10η Ιουν 2007, 10:06
Μέλος Ομάδα

Είναι υπολογιστικά Τζιμ, αλλά όπως δεν την ξέρουμε.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.