![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sad kad Vista je out, a zna se da će biti par godina prije nego što je stabilno, što mislite li Microsoft je u radovima na zavesti nas u nadograđujete na 3 godine? To je vjerojatno prerano razmišljati o plugging samo naš mozak u našim računalima, tako da mislim da bi to moglo biti podesan za nošenje hardvera i softvera. |
|
| |||
| |||
| JA dont 'imati Vidik na bilo koji od moj računalo, iako moj laptop navodno je "Vista Capable." Ja bih se nadam da Microsoft radi na Servisne pakete za rješavanje pitanja koja su izvijestili o Vidik. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teme kao što je ovaj to make me smijeh.
Nije Microsoft želeći nas upgrade pa puštanje novih prozora. It's the igračima, šira javnost, Nvidia, Intel, AMD, ATI, itd. Oni one guranje granica i nedavno nisu mogli poduzeti daljnje stvari sa XP, to baš nije dovoljno snažan. Stoga je morao učiniti Microsoft Vista, i bili su prisiljeni da se oslobodili rani i lud jer je ono što igračima i hardverske kompanije želio. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Što da li vi misliti frontier Microsoft će razviti sljedeći, nakon što su bacanje zakrpe na Vista? |
|
| |||
| |||
| Quote:
U svim isjeèke sam ikad vidio s Bill Gates govorio, on je sigurno dala mi je dojam da je u vodeću ulogu. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zanimljiva točka, ali ne i stvarno logično, (ispričavam se pariti Moram to reći).
To je kao car kompanija inventing a car zatim pripovijedao ulje companys da gorivo potrebu da ga ima da se na takav način. Ali auto companys već znate kako to napraviti ali gorivo ulje tvrtka ne? Kao što bi rekao Spock "To nije logično kapetane!" My System: #
|
|
| |||
| |||
| microsoft surface možda je sljedeći? a možda plugging mozak u računalima nije tako daleko ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Moj muž je rekao mene o programu koji dopušta da se dvoje ljudi manipuliraju predmet u svemiru, bez potrebe za ekran, to je sve projicirane na stolu je vrh. Zaboravila sam ga se pitati ime programa ipak. |
|
| |||
| |||
| Imam nijedan nit misli gdje Microsoft je sljedeći tarifni sve znam je da će troškovi vjerojatno me nešto novca. |
|
| |||
| |||
| It's Jim računanje, ali ne onako kako smo znali. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Pop Up tell me I Have a Virus | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 16 srpanj 2009 21:26 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| LOL Microsoft CEO koristi Mac za prezentacije | SocialWarfare | Off Topic Discussion | 19 | 9. lipnja 2009 13:01 |
| 10 Facts niste znali o Microsoft | Hybr! D | Windows Operating Systems | 11 | 3. studeni 2008 11:51 |
| Microsoft Word Pomoć | trebor78 | Office & Applications | 3 | 11. prosinac 2007 09:40 |
| Thread Tools | |
| |