![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most, hogy a Vista, és tudjuk, hogy ez egy-két évvel azelőtt, hogy a stabil, mit gondol a Microsoft a munkálatok csábít minket rehabilitációt 3 évben? Ez talán túl hamar, hogy gondoljunk csak bedugásával mi eszet a mi számítógépeket, ezért azt hiszem, talán hordható hardvert és szoftvert. |
|
| |||
| |||
| Nem kell Vista vagy az én számítógépek, bár az én laptop állítólag a "Vista Capable". Azt remélem, hogy a Microsoft dolgozik a szolgáltatási csomagok foglalkozni a kérdések, amelyeket a bejelentett körülbelül Vista. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Topics így nem teszi meg nevetni.
Ez nem akarnak bennünket, hogy a Microsoft frissítést, így release új ablakok. Ez a játékosok, a nyilvánosság számára, Nvidia, Intel, AMD, ATI, stb, stb Már az is nyomja a határokat, és az utóbbi időben nem tudtak venni dolgokat, és minden további XP, csak nem elég erős. Szóval Microsoft a Vista, és kénytelenek voltak kiadni, hogy a korai és a hibás, mert annak, amit a játékosok és hardver cég akart. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
What do you think határparitásos Microsoft következő fejlesztése, miután dobja a tapaszokat Vista? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az összes klippek, amit valaha láttam a Bill Gates beszél, akkor bizonyára adott nekem az a benyomásom, hogy ő volt a vezető szerep. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdekes pont, de nem igazán logikus, (sorry mate kell mondani).
Ez olyan, mint egy autós cég inventing egy autót, majd mondja az olajipari vállalat, hogy az üzemanyagot kell távon meg kell tenni olyan módon. De az autó vállalat már tudja, hogyan lehet az üzemanyag, de az olaj társaság nem? Mint Spock azt mondja: "Ez nem logikus, kapitány! My System: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft Surface következő talán? és talán bedugásával eszet a számítógép nem olyan messze ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| A férjem azt mondta nekem egy programot, amely lehetővé teszi, hogy két ember hatalmi elem az űrben, nem kell egy képernyőt, minden előre az asztal felső. Elfelejtettem kérni neki a program nevét is. |
|
| |||
| |||
| I have no clue, ahol a Microsoft következő tétel minden, amit tudok, hogy valószínűleg nekem egy kis pénzt. |
|
| |||
| |||
| A számítástechnika Jim, de nem tudjuk meg. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Microsoft Pop Up Tell Me I Have a vírus | hopthwoks | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | Július 16, 2009 21:26 |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| LOL Microsoft vezérigazgatója használja a Mac az előadások | SocialWarfare | Off Topic Discussion | 19 | 9. június 2009 13:01 |
| 10 A tényállás, hogy nem tudja a Microsoft | Hybr! D | A Windows operációs rendszerek | 11 | 3. november 2008 11:51 |
| A Microsoft Word súgója | trebor78 | Office & Applications | 3 | 11. december 2007 09:40 |
| Téma eszközök | |
| |