![]() |
|
| |||
| |||
| כעת Vista היא החוצה, ואנחנו יודעים שזה יהיה כמה שנים לפני זה היא יציבה, מה אתה חושב על מיקרוסופט פועלת כדי לפתות אותנו לתוך שדרוג ב 3 שנים? זה כנראה מוקדם מדי לחשוב רק פקיקה שלנו לתוך המוח שלנו מחשבים, אז אני חושב שזה עשוי להיות לביש חומרה ותוכנה. |
|
| |||
| |||
| אין לי Vista על אחד המחשבים שלי, למרות supposedly הנייד שלי הוא "מסוגל Vista." אני מקווה ש-Microsoft עובדים על ה-service pack כדי להתמודד עם בעיות שבהן כבר דיווח לגבי Vista. : O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נושאים כמו לעשות את זה גורם לי לצחוק.
זה לא חסר לנו מיקרוסופט לשדרג כך הם משחררים החדשה של Windows. זהו Gamers, לציבור הרחב, Nvidia, אינטל, AMD, ATI, וכו 'וכו' הם אלה דוחפים את גבולות ולאחרונה הם לא יכלו לקחת דברים יותר עם XP, זה פשוט אינו חזק מספיק. אז מיקרוסופט היו צריכים להפוך את Vista, והיו צריכים לשחרר אותו מוקדם ו מרכבה כי את מה Gamers והחומרה של החברה רצה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ספר מה אתה חושב יהיה מיקרוסופט לפתח הבא, לאחר שהם זורקים תיקונים בבית Vista? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
בכל קליפים ביצעתי פעם ראיתי מדבר עם ביל גייטס, הוא בהחלט נתן לי את הרושם שהוא היה תפקיד מוביל. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נקודה מעניינת אבל לא ממש הגיוני, (מצטער חבר חייב להגיד את זה).
זה כמו רכב חברה המצאת מכונית אז אומר את השמן companys כי דלק צריך להפעיל את זה חייב להתבצע באופן כזה. אבל המכונית companys כבר יודע איך לבצע את דלק אך החברה לא שמן? כפי Spock אומר "זה לא הגיוני קפטן!" המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| פני השטח של מיקרוסופט הוא אולי הבא? ואולי פקיקה מחשבים לתוך המוח הוא לא כל כך רחוק ממני ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| בעלי סיפר לי על תוכנית המאפשרת לשני אנשים כדי לתפעל פריט בחלל, אין צורך מסך, הכל מוקרן על שולחנו של הדף. שכחתי לשאול אותו את שם התוכנית אליה. |
|
| |||
| |||
| אין לי מושג איפה היא מיקרוסופט הכותרת הבאה כל מה שאני יודע זה שזה יהיה כנראה העלות לי קצת כסף. |
|
| |||
| |||
| זה ג 'ים של מחשוב, אך לא כפי שאנו מכירים אותו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מיקרוסופט pop up תגיד לי שיש לי וירוס | hopthwoks | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 18 | 16 יולי 2009 21:26 |
| המעבר מ-Microsoft Office Outlook 2007 ב-Microsoft Office למחשב 2 X Entoutage ב MAC | jjuli | חבילות Office & Applications | 0 | 11th יוני 2009 15:52 |
| LOL מנכ"ל מיקרוסופט משתמשת מקינטוש עבור מצגות | SocialWarfare | דיון Off topic | 19 | 9th יוני 2009 13:01 |
| 10 עובדות שלא לדעת על מיקרוסופט | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 3rd נובמבר 2008 11:51 |
| עזרה של Microsoft Word | trebor78 | חבילות Office & Applications | 3 | 11th דצמבר 2007 09:40 |
| שרשרת כלים | |
| |