![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Dabar, kad Vista išėjo, ir mes žinome, tai bus porą metų, kol ji yra stabili, ką tu manai Microsoft į darbus, kad patrauktų mus į modernizavimą per 3 metus?
Tai tikriausiai per anksti galvoti apie ką tik kaiščiais mūsų smegenys į mūsų kompiuterius, todėl manau, kad jis gali būti nešiojami ir programinės įrangos. |
|
|
|||
|
|||
|
I don't have Vista bet mano kompiuteriuose, nors mano nešiojamas tariamai yra "Vista".
Norėtųsi, kad "Microsoft" rengia paketus spręsti klausimus, kurie buvo pranešta apie Vista. : o |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Temos Panašios do make me laugh.
Tai ne "Microsoft" nori mums patobulinti, kad jie išleidžia naujus langus. Tai žaidėjai, plačiajai visuomenei, Nvidia, Intel, AMD, ATI, ir tt ir tt Jie tuos stumti ribas ir pastaruoju metu jie negali imtis jokių papildomų dalykų su XP, tai tiesiog yra per silpnas. Taigi "Microsoft" turėjo padaryti Vista ", ir buvo priversta išleisti jį anksčiau ir buggy, nes jos kas žaidėjai ir įrangos kompanijos norėjo. Mano sistema: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Kas siena manote Microsoft sukurs kitą, po to mesti lopai ne Vista? |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Visų clips I've ever seen su Bill Gates kalba, jis tikrai man susidarė įspūdis, kad jis buvo pagrindinis vaidmuo. ;) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Įdomi vieta, bet nelabai logiška, (sorry mate turiu pasakyti).
Tai kaip automobilių kompanijos sukurta automobilio tada pasakoja naftos kompanijos, kad kuro reikia jį paleisti, turi būti pagamintas tokiu būdu. Tačiau automobilių kompanijos jau žinote, kaip padaryti, kad kuras, bet naftos kompanijos nėra? Kaip Spock pasakyčiau: "Tai ne logiška, Kapitone!" Mano sistema: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Microsoft Surface yra Sekantis gal?
o gal kaiščiais smegenys į kompiuterius yra ne taip toli ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
|
|||
|
|||
|
Mano vyras man papasakojo apie programą, kuri leidžia du žmonės manipuliuoti objekto erdvėje, nėra ekrano reikia, tai visi pastatyti ant stalo top. Aš pamiršau paklausti jo apie programos pavadinimas nors.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš ne raktas, kai "Microsoft" pozicijoje Kitas aš žinau, kad tai tikriausiai man kainavo šiek tiek pinigų.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai skaičiavimo Jim, tačiau ne kaip mes jį žinome.
|