![]() |
|
| |||
| |||
| Tagad, ka Vista ir noteikti, un mēs zinām, ka tā būs pāris gadus pirms tā ir stabila, ko jūs domājat Microsoft ar darbiem, lai rosinātu mūs atjaunošanai 3 gadiem? Tas ir iespējams, pārāk ātri domāt par tikai tikt galā mūsu smadzenes uz mūsu datoriem, tāpēc es domāju, ka tas varētu būt valkājamās aparatūru un programmatūru. |
|
| |||
| |||
| Man nav Vista nu no maniem datoriem, kaut gan mans klēpjdators domājams, ir "Vista Capable". Es ceru, ka Microsoft strādā pie servisa pakotnes, lai risinātu jautājumus, kas ir ziņots par Vista. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tēmas kā šis darīt mani smieties.
Tas nav Microsoft vēlas, lai mēs uzlabot, lai viņi presei jaunus logus. Tas Gamers, plašai sabiedrībai, nVidia, Intel, AMD, ATI, etc etc Viņi ir tie, spiežot robežas un nesen tie nevarēja izpausties jebkādi ar XP, tai vienkārši nav pietiekami spēcīga. Tātad Microsoft ir veikt Vista, un bija spiesti atbrīvot to savlaicīgu un bagijs, jo tās, ko spēlētāji saņem un datortehnikas kompānijas vēlējās. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ko robežas, Jūsuprāt, Microsoft izveidos nākamo, kad tie mest plankumi uz Vista? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Visās klipus esmu redzējis ar Bill Gates runājot, viņš noteikti man deva iespaidu, ka viņš bija vadošā loma. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Interesants punkts, bet nav īsti loģisks, (sorry mate gotta teikt to).
Tas ir tāpat kā auto sabiedrība izgudrošanas auto tad saka naftas companys ka degvielas jāpalaiž tā ir jāveic tādā veidā. Bet auto companys jau zina, kā padarīt degvielu, bet naftas uzņēmums nav? Kā Spock teiktu: "Tas nav loģiski Captain!" Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| microsoft virsma ir nākamais maybe? un varbūt aizsērēšanas smadzenes stājas datoru nav nemaz tik tālu ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Mans vīrs man pastāstīja par programmu, kas ļauj diviem cilvēkiem, lai manipulētu postenis kosmosa, nav nepieciešams ekrāna, tas visu projicē uz galda labākos. Es aizmirsu uzdot viņam vārdu program though. |
|
| |||
| |||
| Man nav ne jausmas, kur Microsoft dodas blakus viss, ko es zinu, ka tas, iespējams, izmaksās man naudu. |
|
| |||
| |||
| Tas ir skaitļošanas Jim, bet ne kā mēs zinām. |
![]() |
|
| Bookmarks |