![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Teraz, że Vista jest obecnie, i wiemy, że będzie to kilka lat przed nim jest stabilny, co myślisz Microsoft w pracach na zachęcą nas do modernizacji w 3 lata? Jest to prawdopodobnie zbyt wcześnie, aby myśleć o połączenie nasze umysły do naszych komputerów, więc myślę, że może być do noszenia sprzętu i oprogramowania. |
|
| |||
| |||
| Nie mam Vista na jednej z moich komputerach, chociaż mój laptop jest rzekomo "Vista Capable". I nadzieję, że Microsoft pracuje nad Service Pack do rozwiązywania problemów, które zostały zgłoszone na temat Vista. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tematy takie jak ten to make me laugh.
Nie Microsoft chcąc nas do uaktualnienia więc prasowa nowych okien. Jest to gra, w opinii publicznej, Nvidia, Intel, AMD, ATI, itp itd. They're pushing te granice, a ostatnio nie mogą podejmować żadnych dalszych rzeczy z XP, to po prostu jest za słaba. Tak, aby Microsoft Vista i zostali zmuszeni do uwolnienia go wcześnie i wadliwy, ponieważ jej co graczom i sprzęt firmy chcieli. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Co myślisz granicy Microsoft będzie rozwijać się dalej, po ich rzucać łatki na Vista? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
We wszystkich klipów I've ever seen ze Bill Gates mówił, że z pewnością mi wrażenie, że był w niej wiodącą rolę. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ciekawy punkt, ale nie bardzo logiczne, (sorry mate gotta say it).
To jest jak samochód firmy wynalezienie samochodu następnie mówi, że firmy oleju paliwa potrzeba, aby uruchomić to musi być dokonane w taki sposób. Ale samochód firmy już wiedzą, jak sprawić, by paliwa, ale ropy spółka nie? Jak twierdzą, Spock "To nie jest logiczne, Kapitanie!" My System: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft Surface może obok? a może połączenie umysły do komputerów nie jest tak daleko ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Mój mąż powiedział mi o program, który pozwala na dwie osoby do manipulowania pozycję w przestrzeni, nie trzeba na ekranie, to wszystko jest przewidywana na biurko w górę. Zapomniałem poprosić go nazwę programu though. |
|
| |||
| |||
| Nie mam pojęcia, gdzie obok pozycji Microsoft wszystkich Wiem, że jest to prawdopodobnie koszt mi trochę pieniędzy. |
|
| |||
| |||
| It's Jim komputerów, ale nie wiemy. |
![]() |
|
| Zakładki |