![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acum, că Vista este afară, şi ştim că acesta va fi vreo doi ani înainte de a fi stabil, ceea ce crezi că are în Microsoft lucrează pentru a ne seduce în modernizarea in 3 ani? Este, probabil, prea devreme să se gândească la doar tamponare în creierul nostru nostru de calculatoare, astfel încât cred că ar putea fi wearable hardware şi software. |
|
| |||
| |||
| Nu am Vista pe oricare din computerele mele, chiar dacă mi se presupune laptop este "Vista Capable". Mi-ar speranţa că Microsoft lucrează în pachete service pack pentru a se ocupa de problemele care s-au raportat despre Vista. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Subiecte ca asta nu ma face sa rad.
Nu e Microsoft dorind noi pentru a face upgrade astfel încât acestea să noua versiune Windows. Este scris în joc, a publicului larg, Nvidia, Intel, AMD, ATI, etc, etc Acestea sunt cele împingând limitele recent şi nu au putut să ia orice alte lucruri cu XP, doar ca nu este suficient de puternic. Aşa că a trebuit să facă Microsoft Vista, şi au fost obligaţi să-l mai devreme de eliberare şi trăsură pentru două persoane, pentru că ceea ce sa de joc şi hardware-ul companiei a vrut. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Ce părere ai de frontieră Microsoft se va dezvolta în continuare, după ce au aruncat de patch-uri la Vista? |
|
| |||
| |||
| Citat:
În toate clipurile le-am văzut vorbind cu Bill Gates, cu siguranţă, el mi-a dat impresia că el a fost într-un rol principal. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un punct de interesant, dar nu foarte logic, (imi pare rau amice trebuie să spun aceasta).
Aceasta este ca o masina companiei inventând o maşină apoi a spune că firmelor de ulei de combustibil necesar pentru a executa aceasta trebuie să se facă într-un astfel de mod. Dar maşina companiei deja ştiu cum să facă din combustibil, dar de ulei de companie nu? Ca Spock ar spune "Nu este logic Căpitane!" Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft suprafaţă este următoarea poate? Poate şi introducerea de calculatoare în creierul nu este aşa de departe ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Soţul meu mi-a spus despre un program care permite două persoane pentru a manipula un element în spaţiu, nu-i nevoie de un ecran, totul proiectat pe biroul lui sus. Am uitat să-l întreb pe numele programului, totuşi. |
|
| |||
| |||
| Nu am nici un indiciu în cazul în care Microsoft se îndreaptă lângă tot ce ştiu e că-l va costa, probabil, nişte bani. |
|
| |||
| |||
| Este de calcul Jim, dar nu aşa cum o cunoaştem noi. |
![]() |
|
| Marcaje |