![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Teraz, že Vista je vonku, a my vieme, že bude o niekoľko rokov skôr, ako je stabilný, čo si myslíš, že Microsoft má v dielach, aby nalákali nás do modernizácie za 3 roky? Je to pravdepodobne príliš skoro myslieť len zapojenie mozgu do počítača, tak si myslím, že by mohol byť nositeľná hardware a software. |
|
| |||
| |||
| Nemám Vista na jednom z mojich počítačov, aj keď môj notebook je údajne "Vista schopné." Chcel by som dúfať, že Microsoft pracuje na Service Pack sa vysporiadať s problémami, ktoré boli hlásené asi Vista. : O |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Témy takhle urobiť, aby mi smiať.
Nie je Microsoft chce nás vykonať upgrade tak, aby uvoľňovanie nových okien. Jedná sa o hráčov, širokej verejnosti, Nvidia, Intel, AMD, ATI, atď atď Sú to tie, posúvať hranice a nedávno nemohli zobrať žiadne ďalšie veci s XP, len to nie je dostatočne silný. Microsoft tak musel urobiť Vista, a boli donútení k uvoľneniu včasné a nespoľahlivé, pretože to, čo sa jeho hráči a hardware spoločnosti chceli. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Čo si myslíte hraničného Microsoft bude vyvíjať ďalej, po hádzanie náplasťou na Vista? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vo všetkých klipov som kedy videl s Bill Gates hovoril, mu určite dal mi pocit, že bol v hlavnej úlohe. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaujímavé miesto, ale nie naozaj logické, (promiň kamoš musím povedať, že).
To je ako auto firmy vymýšľajú nové auto potom hovorí, že ropa companys paliva potreba na spustenie je potrebné vykonať takým spôsobom. Ale auto companys už viem, ako palivo, ale olej firma nemá? Spock, ako by povedal "To nie je logické, kapitán!" Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft Surface je ďalšia možná? a možná zapojenie mozgu do počítača, nie je tak ďaleko ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Môj muž mi povedal, že o program, ktorý umožňuje dvoma ľuďmi manipulovať položku v priestore, nie je potrebné na obrazovke, to je podľa odhadov na stole v hornej časti. Zabudla som sa ho opýtať na názov programu hoci. |
|
| |||
| |||
| Nemám potuchy, kde Microsoft mieria ďalší všetko čo viem je, že to bude pravdepodobne nákladovo mi nejaké peniaze. |
|
| |||
| |||
| Jim je to s počítačom, ale nie, ako ju poznáme. |