![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Сад кад Виста је оут, а зна се да ће бити пар година пре него што је стабилно, што мислите ли Мицрософт је у радовима на завести нас у ал̌урирате на 3 године?
То је вероватно прерано размишљати о укопчавање само наш мозак у нашим рачунарима, тако да мислим да би то могло бити подесан за ношење хардвера и софтвера. |
|
|
|||
|
|||
|
ЈА донт 'имати Видик на било који од мој рачунар, иако мој лаптоп наводно је "Виста Цапабле."
Ја бих се надам да Мицрософт ради на Сервисне пакете за решавање питања која су извијестили о Видик. : О |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Теме као што је овај то маке ме смех.
Није Мицрософт желећи нас упграде па пуштање нових прозора. Ит'с тхе играчима, шира јавност, НВИДИА, Интел, АМД, АТИ, итд Они оне гурање граница и недавно нису могли предузети даље ствари са КСП, то баш није довољно снажан. Стога је морао учинити Мицрософт Виста, и били су присиљени да се ослободили рани и луд јер је оно што играчима и хардверске компаније желео. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Шта да ли ви мислити Фронтиер Мицрософт ће развити следећи, након што су бацање закрпе на Виста? |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
У свим исјеѐке сам икад видио са Билл Гатес говорио, он је сигурно дала ми је утисак да је у водећу улогу. ;) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Занимљива тачка, али не и стварно логично, (извињавамо се парова Морам то рећи).
То је као цар компанија инвентинг а цар затим приповиједао уље цомпаныс да гориво потребу да га је да се на такав начин. Али ауто цомпаныс већ знате како то направити али гориво уље фирма не? Као што би рекао Споцк "То није логично капетане!" Мы Сыстем: #
|
|
|
|||
|
|||
|
мицрософт сурфаце можда је следећи?
а можда укопчавање мозак у рачунарима није тако далеко ... хттп://ууу.унмедиатед.орг/арцхивес/2...еллс_фус_1.пхп |
|
|
|||
|
|||
|
Мој муж је рекао мене о програму који допушта да се двоје људи манипулише предмет у свемиру, без потребе за екран, то је све пројициране на столу је врх. Заборавила сам га се питати име програма ипак.
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам ниједан нит мисли где Мицрософт је следећи тарифни све знам је да ће трошкови вероватно ме нешто новца.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ит'с Џим рачунање, али не онако како смо знали.
|