![]() |
|
| |||
| |||
| Şimdi Vista çıktı ve önce istikrarlı bir yıllık bir çift olacak biliyorum, ne Microsoft, çalışmaları 3 yıl içinde yükseltme olarak bizi ikna edecek şekilde var mı? Muhtemelen çok erken, sadece bilgisayarlar haline beyinlerimiz tıkama hakkında, bu yüzden sanırım düşünmeye bunu giyilebilir olabilir donanım ve yazılım. |
|
| |||
| |||
| Ben de benim bilgisayar üzerinde olsa bile, benim laptop sözde değil "Vista Capable Vista yok." Ben Microsoft servis üzerinde çalışıyor umuyoruz ki Vista hakkında bildirilmiştir sorunları ile başa paketleri. : o |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bana komik yapabilirim gibi konuları.
Microsoft bu yüzden yeni pencereler sürüm yükseltme bize isteyen değildir. Bu oyun's, genel olarak toplum, Nvidia, Intel, AMD, ATI, vs vs Yeterince güçlü değil Onlar olanlar sınırları bastırıyor ve son herşey bir XP ile daha çekmek couldn't olduğunuzda, sadece bir. Bu nedenle Microsoft, HAD ve Vista için erken ve hatalılar yayılmaktadır zorunda olduğunu çünkü ne donanım şirketin istediği oyun ve. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sonra Vista at yamaları atmak ne sınır Microsoft önümüzdeki gelişecektir düşünüyorsanız, var? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben Bill Gates konuşma gördüğümüz tüm klipleri yılında kesinlikle bana izlenim onun bir rol olduğunu verdi. ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İlginç bir nokta ama çok mantıklı değil, (üzgünüm dostum lazım) diyor.
Bu bir araba şirketi araç sonra petrol companys bu yakıt böyle bir şekilde yapılması gerekmektedir çalıştırmak için söylüyorum icat gibi. Ama araç zaten nasıl ama yakıt petrol şirketi değil yapmayı biliyor companys? Olarak Spock "Bu mantıklı Yüzbaşı değildir söyleyebilirim!" Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Microsoft yüzey belki sonra? ve bilgisayar içine belki tıkama patlatmak değil çok uzak ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
| |||
| |||
| Kocam da iki kişi yer, bir ekran için gereken bir öğe işlemek için izin veren bir program hakkında, hepsi tahmin's masaüstü's üzerine söyledi. Ona rağmen, programın adını sormaya unuttum. |
|
| |||
| |||
| Sonraki tüm Biliyorum belki bana biraz para mal olacak I hiçbir ipucu burada Microsoft başlığı var. |
|
| |||
| |||
| Bu Jim, ama biz biliyoruz bilgi's. |