![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Тепер, що Vista не в рахунок, і ми знаємо, що буде через пару років, поки ще не стабільною, що ви думаєте Microsoft має на роботах, щоб спонукати нас до модернізації в 3 роки?
Це, мабуть, занадто рано думати про підключення тільки наші мізки в наші комп'ютери, так що я думаю, це може бути носяться апаратного та програмного забезпечення. |
|
|
|||
|
|||
|
У мене немає Vista на одну з моїх комп'ютерів, навіть якщо мій ноутбук імовірно є "Vista Capable".
Я хотів би сподіватися, що Microsoft працює над пакети оновлень для вирішення питань, які повідомили про Vista. : O |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Темам, як це роблять мене сміятися.
Це не Microsoft бажаючі нас модернізувати, щоб вони реліза нової Windows. Це гравці, широкої громадськості, Nvidia, Intel, AMD, ATI і т.д і т.п. Це ті, розсовуючи кордону, і нещодавно вони не могли приймати будь-які подальші речей з XP, він просто не були достатньо потужними. Таким Microsoft довелося зробити Vista, і були змушені випустити його на початку і нестабільна, оскільки його, що геймери і апаратних компанія хотіла. Моя система: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Що кордоні ви думаєте Microsoft буде розвиватися далі, після того як вони кидають пляма на Vista? |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
У всіх кліпах я коли-небудь бачили з промовистими Білла Гейтса, він, звичайно, у мене склалося враження, що він у головній ролі. ;) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Цікаво, але не зовсім логічним, (на жаль Gotta Mate Say It).
Це як автомобільна компанія винаходить машину потім кажу нафтових фірм в тому, що паливо потрібно запустити воно повинно бути зроблено таким чином. Але машина фірм вже знають, як зробити паливо, але нафтові компанії не? Спок як би сказав: "Це не логічно капітан! Моя система: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Microsoft Surface є наступною може?
і, можливо, підключивши мозок у комп'ютери не так далеко ... http://www.unmediated.org/archives/2...ells_fus_1.php |
|
|
|||
|
|||
|
Мій чоловік повідомив мені про програму, що дозволяє двом людям маніпулювати пункту в просторі, немає необхідності в екрані, все це проектується на верхній стіл's. Я забув запитати його ім'я, хоча програма.
|
|
|
|||
|
|||
|
Поняття не маю, де Microsoft йде наступна все, що я знаю, що це буде, напевно, варто було мені трохи грошей.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це обчислювальні Джим, але не як ми її знаємо.
|