![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Проблем: На Обувка горе точно преди зареждането на Windows XP екран получа напредък Бялата лента намира в долната част на напълно черен екран, който отнема 2-3 минути да завърши. В 2 години и са имали моя компютър и никога не са имали този прогрес пръчка, нито да се налага да чакам възраст да влезе в XP Какво съм направил ..... Пълният свалям на системата и сглобяване Пълният HDD преобразование с ново копие на медиите XP (опитвали това два пъти и все още няма късмет) Съм бил в контролния панел и са направили, че всички шофьори, които са натоварени са те. Аз отстрани КОСМОСА Аз просто не мога да помислите върху това, съм направил много reformats в миналото и никога не е този проблем, Някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Има ли изчезват, ако натиснете Esc? Звучи като вероятно сте прави пълна проверка памет на всяко стартиране. Давам възможност за бърз старт в екрана BIOS? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз бях в BIOS "Бързо Включване Self Test" Това беше за "Разреши", така че аз увреждания, но все още се на бяла лента напредък. Ако натиснете ESC нищо аз го happends просто продължава натоварване. Аз съм с помощта на Maxtor 40G ATA 133 твърд диск, но просто тест на системата с 300G / 7200 Seagate да се види дали прави някаква разлика, която е дозата? На Maxtor напредъка бар отнема цяла вечност да се зареди, но при използване на Seagate си много по-бързо? Той все още isn't право, но товари много по-бързо. Защо ще бъде това? Много благодаря Марк |
|
| |||
| |||
| Също така забравих да кажа, че съм направил една обувка дънер, аз няма да публикувате целия дневник, тъй като ще отнеме твърде много място, но аз ли да вземем няколко "не натоварване водач", IM на learing крива А това означава, ? за мен, може някой да ми кажете дали това дава на всеки idication на проблема с ММ? Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Rdbss.sys Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS Не натоварване шофьор \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Ipnat.sys Благодарности Марк |
|
| |||
| |||
| Работи ли нещо при стартиране? Наскоро да сте инсталирали defragger, че е обувка време Defragging? Или обувка време сканиране за вируси? Имате ли възможност всички опции на защитата да бърша суап файла на всяко спиране? Просто някои възможности. Какво ще стане, ако стартира в безопасен режим? (Задръжте F8 надолу по време на POST.) Когато пък се колебайте? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Работи ли нещо при стартиране? Nope Наскоро да сте инсталирали defragger, че е обувка време Defragging? Nope Или обувка време сканиране за вируси? Nope Имате ли възможност всички опции на защитата да бърша суап файла на всяко спиране? Nope Товари в безопасен режим "без бялата лента", но много текст се появява преди тя отива в прозорците каса екран паролата си, да получа една страница от много подобни команди за това, това е само един от многото "мулти (0) диск ( 0) rdisk (0) дял (1) \ Program Files \ syste M32 \ ntoskrnal.exe. Те започнат едни и същи "мулти (0) диск (0) rdisk (0) дял (1) \ Windows \ System 32 \" и др ..... Марк |
|
| |||
| |||
| Да, но не го щанд където натоварването безопасен режим? Това, което описва е нормално BTW. Очаквайте безопасен режим да бъде малко по-бавна натоварване. Опитайте се също изтриване на C: \ hiberfil.sys ако имате такъв. (Разреши оглед скритите файлове в инструменти с опции) |