menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Bílá pokrok bar na naběhnout bere na stáří?

Reply

Thread Nástroje
Old 6 listopadu 2007, 14:20
Nový člen skupiny

Default Bílá pokrok bar na naběhnout bere na stáří?

Ahoj Kluci

Problém: Na Zavádecí až těsně před Windows XP ložné obrazovky dostat i bílé pokrok bar umístěný ve spodní části zcela černá obrazovka, která trvá 2-3 minut na dokončení.

Ve 2 letech jsem musel můj PC jsem nikdy neměl tento pokrok bar, ani s počkat na stáří se dostat do XP

Co jsem udělal .....

Kompletní zbourat tohoto systému a opět

Kompletní HDD přeformátujete s čerstvým kopii XP médií (Tried tato dvakrát a stále žádný štěstí)

Byl jsem na kontrole pannel a mají se ujistit všechny ovladače, které jsou načteny jsou.

Mám uvolnila COSMOS

Já prostě nemůže fungovat, to jsem udělal mnoho reformats v minulosti a nikdy neměl s tímto problémem,

Any ideas?
Old 8 listopadu 2007, 08:14
Dárce Skupina

Má zmizet Pokud stisknete Esc? Zní to možná děláte plnou paměť kontrolovat při každém spuštění. Umožnit rychlý start v BIOSu obrazovku?
Old 8 listopadu 2007, 09:19
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Má zmizet Pokud stisknete Esc? Zní to možná děláte plnou paměť kontrolovat při každém spuštění. Umožnit rychlý start v BIOSu obrazovku?
Ahoj Miku

Byl jsem v BIOSu "Quick Power On Self Test" Bylo to na "Enable", takže i se zdravotním postižením, ale stále dostává bílý pokrok bar. Pokud i stiskněte esc happends nic to prostě stále nahrává.

I'm pomocí 40g Maxtor ATA 133 HDD, ale jen testovací systém s 300g / 7200 Seagate, zda je nějaký rozdíl, který je dávka?

Na Maxtor v průběhu věků bere na zatížení, ale při použití Seagate své mnohem rychleji? Stále isnt pravdu, ale zatížení hodně rychlejší.

Proč by to bylo?

Děkuji

Známka
Old 8 listopadu 2007, 10:08
Nový člen skupiny

Také zapomněla říct, že jsem udělal boot log, i nebude po celý log, jak bude trvat až příliš velký prostor, ale jsem si pár "se nenačetla řidiče", im na learing křivka tak to znamená, ? mi může některý řekni mi, pokud to dává jakékoliv idication na problém s im?

Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ rdbss.sys
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ programu Mrxsmb.sys
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS
Se nenačetla řidič \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ ipnat.sys

Díky

Známka
Old 9.listopadu 2007, 04:31
Dárce Skupina

Rádi byste něco běží na startu? Už jste nedávno nainstalovali defragger že se boot-time defragging? Nebo boot-time virů? Máte zapnuté bezpečnostní možností otřete odkládací soubor na každém vypnutí?

Jen několik možností.

Co se stane, když spustíte v nouzovém režimu? (Podržte klávesu F8 během POST.) Kde to váhání?
Old 9.listopadu 2007, 05:52
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Rádi byste něco běží na startu? Už jste nedávno nainstalovali defragger že se boot-time defragging? Nebo boot-time virů? Máte zapnuté bezpečnostní možností otřete odkládací soubor na každém vypnutí?

Jen několik možností.

Co se stane, když spustíte v nouzovém režimu? (Podržte klávesu F8 během POST.) Kde to váhání?
Ahoj Miku

Rádi byste něco běží na startu? Nope
Už jste nedávno nainstalovali defragger že se boot-time defragging? Nope
Nebo boot-time virů? Nope
Máte zapnuté bezpečnostní možností otřete odkládací soubor na každém vypnutí? Nope

Nahraje do bezpečného režimu "bez bílé bar", ale hodně se objeví text před tím, než se do okna nouzovém režimu heslo obrazovce, i získat stránce velmi podobné příkazy k tomuto, to je jen jedním z mnoha "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste M32 \ ntoskrnal.exe. Všichni start stejné "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" ect .....

Známka
Old 9.listopadu 2007, 09:17
Dárce Skupina

Ano, ale udělal to stání kdekoliv ložné nouzovém režimu? Co byste popsat je normální BTW.
Očekávejte nouzovém režimu to být o něco pomalejší zatížení.

Vyzkoušejte také vypustit c: \ hiberfil.sys, pokud máte jeden. (Povolte zobrazení skrytých souborů v Nástroje Možnosti View)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows XP stánky v naběhnout režimu pokrok bar udržuje posouvání. woody72 Operační systémy Windows 1 7. června 2009 01:14
My Firefox je s ohledem na stáří k načtení stránky 405volume Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 21. května 2009 04:07
Počítač s ohledem na stáří, aby se zatížení webových stránek carlmccardie Operační systémy Windows 2 5. října 2008 06:15
Uchovávejte a idiot busy na stáří thingie2 Vypnout Téma diskuze 1 17. června 2008 00:31
Mám, co to znamená? Cew27 Obecné Software Chat 12 26. ledna 2008 05:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.