![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Πρόβλημα: κατά την εκκίνηση μέχρι λίγο πριν από τα Windows XP φόρτωσης θ οθόνη πάρετε μια γραμμή προόδου Λευκή που βρίσκεται στο κάτω μέρος ενός εντελώς μαύρη οθόνη που χρειάζονται 2-3 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Στις 2 i χρόνια είχα τον υπολογιστή μου δεν είχαν ποτέ αυτή τη μπάρα προόδου και δεν χρειάζεται να περιμένετε των ηλικιών να έρθουν σε XP Αυτό που έχω κάνει ..... Ένα πλήρες γκρεμίσουμε του συστήματος και την επανασύνθεση Ένα πλήρες HDD επαναμορφοποιήσετε με ένα φρέσκο αντίγραφο των XP Media (δοκιμασμένα αυτό δύο φορές και εξακολουθεί να μην τύχη) Έχω στο pannel έλεγχο και να βεβαιωθείτε όλα τα προγράμματα οδήγησης φορτώνονται τα οποία είναι. Έχω άνοιξαν το COSMOS Απλά δεν μπορεί να την επεξεργαστεί, έχω κάνει πολλά αναδιαμορφώνει κατά το παρελθόν και δεν είχε ποτέ αυτό το πρόβλημα, Οποιαδήποτε ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Μήπως εξαφανίζονται αν πιέσετε ΟΚΕ; Ακούγεται σαν ενδεχομένως να κάνετε τον πλήρη έλεγχο της μνήμης σε κάθε εκκίνηση. Ενεργοποίηση γρήγορο ξεκίνημα στην οθόνη του BIOS; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχω ήδη στο BIOS "Quick Power On Self Test" Ήταν στο "Ενεργοποίηση" Έτσι άτομα με ειδικές ανάγκες του, αλλά ακόμη και τώρα η λευκή γραμμή προόδου. Αν θ το πλήκτρο ESC, τίποτε δεν happends μόνο κρατάει τη φόρτωση. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα Maxtor 40G ATA 133 HDD, αλλά μόλις δοκιμάσει το σύστημα με μια 300g / 7200 Seagate για να δείτε αν κάνει καμία διαφορά που δόση; Από την Maxtor η γραμμή προόδου παίρνει τις ηλικίες για να φορτώσει, αλλά κατά τη χρήση του Seagate της πολύ πιο γρήγορα; Είναι ακόμα το isnt δικαίωμα αλλά φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Γιατί θα ήταν αυτό; Ευχαριστώ πολύ Mark |
|
| |||
| |||
| Επίσης ξέχασα να πω ότι έχω κάνει ένα αρχείο καταγραφής εκκίνησης, δεν θα τοποθετήσει το σύνολο κορμό που θα χρειαστούν έως και πολύ μεγάλα περιθώρια, αλλά εγώ έκανα αποκτώ μερικά "δεν φορτώθηκε οδηγού", IM σε learing καμπύλη έτσι ώστε να σημαίνει ? για μένα, κανένας από μου πείτε αν αυτό δίνει σε κάθε idication στο ΔΥ έχοντας πρόβλημα; Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers Rdbss.sys \ Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers Mrxsmb.sys \ Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS Δεν φόρτωσε οδηγός \ SystemRoot \ System32 \ Drivers Ipnat.sys \ Ευχαριστώ Mark |
|
| |||
| |||
| Είσαι τρέχει τίποτα κατά την εκκίνηση; Έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα μια defragger που κάνει boot-defragging χρόνο; Ή boot-time ανίχνευση ιών; Έχετε τη δυνατότητα οποιαδήποτε επιλογές ασφαλείας για να καθαρίσετε το αρχείο μετάθεσης σε κάθε shutdown; Απλά κάποιες δυνατότητες. Τι θα συμβεί αν ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία; (Κρατήστε F8 κάτω κατά τη διάρκεια του POST.) Πού διστάζει; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είσαι τρέχει τίποτα κατά την εκκίνηση; Όχι Έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα μια defragger που κάνει boot-defragging χρόνο; Όχι Ή boot-time ανίχνευση ιών; Όχι Έχετε τη δυνατότητα οποιαδήποτε επιλογές ασφαλείας για να καθαρίσετε το αρχείο μετάθεσης σε κάθε shutdown; Όχι Φορτία σε ασφαλή λειτουργία "δεν την λευκή γραμμή", αλλά πολύ κείμενο που, πριν πάει στην οθόνη παράθυρα ασφαλή κωδικό πρόσβασης της λειτουργίας, να πάρω μια σελίδα με πολύ παρόμοιες εντολές σε αυτό, αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste M32 \ ntoskrnal.exe. Μπορούν όλοι να ξεκινήσουμε το ίδιο "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ Windows \ System 32 \" ect ..... Mark |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά η απώλεια στήριξης οπουδήποτε φόρτωση safe mode? Αυτό που περιγράφει είναι φυσιολογική BTW. Αναμονή για την ασφαλή λειτουργία για να είναι ελαφρώς πιο αργή φόρτωση. Προσπαθήστε διαγράφοντας επίσης C: \ hiberfil.sys εάν έχετε ένα. (Ενεργοποίηση προβάλετε τα κρυφά αρχεία στο Εργαλεία Επιλογές View) |