manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Bijela progres bar na Čizma Gore preuzima dobi?

Reply

Thread Tools
Old 6. studeni 2007, 14:20
Novi član grupe

Default Bijela progres bar na Čizma Gore preuzima dobi?

Hi Momački

Problem: na čizma gore malo prije nego što Windows XP loading ekran ja dobiti bar Bijela napredak se nalazi na dnu potpuno crni ekran koji traje 2-3 minuta to kompletan.

U 2 godine sam imao moj PC-ja nikada nisu imali ovaj napredak šipka, niti imaju čekati dobi da se u XP

Što sam učinio .....

Kompletan rušiti sustava i rastavljanja

Kompletan HDD preuređuju sa svjež kopirati nad XP medija (Tried to dva puta i još uvijek nema sreće)

Ja sam bio na kontrolu pannel i imati je napravio siguran svi vozači su oni koji se učitava.

Imam izbrisani COSMOS

Ja jednostavno ne mogu to riješiti, ja sam učinio mnogo reformats u prošlosti i nikad nije imao ovaj problem,

Bilo koji ideja?
Old 8. studenog 2007, 08:14
Donatorska Grupa

Da li nestati ako pritisnete Esc? Zvuči kao što možda radite puno memorije provjeriti pri svakom pokretanju. Omogući brzo pokretanje u BIOS-u ekran?
Old 8. studenog 2007, 09:19
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Da li nestati ako pritisnete Esc? Zvuči kao što možda radite puno memorije provjeriti pri svakom pokretanju. Omogući brzo pokretanje u BIOS-u ekran?
Bok Mike

Ive 'bio u BIOS "Quick Power On Self Test" To je bilo na "Enable" pa sam ga s invaliditetom, ali i dalje dobivanje bijele napredak šipka. Ako ja pritisnite ESC ništa to happends samo čuva opterećenja.

Ja sam koristeći Maxtor ATA 133 HDD 40G, ali imaju samo testirati sistem sa 300g / 7200 Seagate vidjeti ako Internet pomoć za nuždu bilo koji razlika koju dozu?

Na Maxtor napredak bar uzeti godine to opterećenje, ali kada se koristi Seagate svoje puno brže? To još uvijek isnt pravo, ali učitava puno brže.

Zašto bi to biti?

Mnogo hvala

Marka
Old 8. studenog 2007, 10:08
Novi član grupe

Također je zaboravio reći da sam učinio boot zapisnik, ja ne ću napisati cijeli zapisnik, jer će se previše sobi, ali sam se malo "Didn't učitati upravljački program", im na learing krivulji tako da se sredstva ? me, može bilo koji neki reći mene ako ovaj daje bilo idication to problem im vlasništvo?

Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ rdbss.sys
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS
Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Ipnat.sys

Hvala

Marka
Old 9. studenog 2007, 04:31
Donatorska Grupa

Jeste li išta trčanje at početak? Jeste li nedavno instalirali defragger da se boot-time defragging? Ili čizma-vrijeme virus scannirajući? Da li ste omogućili sve sigurnosne opcije za brisanje swap file na svaki shutdown?

Samo neke mogućnosti.

Što će se dogoditi ako pokrenete u sigurnom načinu rada? (Držite tipku F8 dolje tokom POST.) Gdje je oklijevao?
Old 9. studenog 2007, 05:52
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Jeste li išta trčanje at početak? Jeste li nedavno instalirali defragger da se boot-time defragging? Ili čizma-vrijeme virus scannirajući? Da li ste omogućili sve sigurnosne opcije za brisanje swap file na svaki shutdown?

Samo neke mogućnosti.

Što će se dogoditi ako pokrenete u sigurnom načinu rada? (Držite tipku F8 dolje tokom POST.) Gdje je oklijevao?
Bok Mike

Jeste li išta trčanje at početak? Nope
Jeste li nedavno instalirali defragger da se boot-time defragging? Nope
Ili čizma-vrijeme virus scannirajući? Nope
Da li ste omogućili sve sigurnosne opcije za brisanje swap file na svaki shutdown? Nope

Opterećenja na siguran način "bez bijelih traka", ali puno teksta pojavljuje prije nego što ga ide u Windows ekran siguran način lozinku, ja dobiti stranici vrlo slične naredbe za ovo, ovo je samo jedan od mnogih "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ Syste m32 \ ntoskrnal.exe. Oni su svi isti start "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ SYSTEM 32 \" itd. .....

Marka
Old 9. studenog 2007, 09:17
Donatorska Grupa

Da, ali nije to štala gdje se učitava sigurnom načinu rada? Što vam opisati je normalno BTW.
Očekujte Siguran Način da se malo sporije učitava.

Pokušajte također brisanje c: \ hiberfil.sys ako ga imate. (Omogućiti pogled skriven kartoteka u Tools Options View)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.