![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Momački Problem: na čizma gore malo prije nego što Windows XP loading ekran ja dobiti bar Bijela napredak se nalazi na dnu potpuno crni ekran koji traje 2-3 minuta to kompletan. U 2 godine sam imao moj PC-ja nikada nisu imali ovaj napredak šipka, niti imaju čekati dobi da se u XP Što sam učinio ..... Kompletan rušiti sustava i rastavljanja Kompletan HDD preuređuju sa svjež kopirati nad XP medija (Tried to dva puta i još uvijek nema sreće) Ja sam bio na kontrolu pannel i imati je napravio siguran svi vozači su oni koji se učitava. Imam izbrisani COSMOS Ja jednostavno ne mogu to riješiti, ja sam učinio mnogo reformats u prošlosti i nikad nije imao ovaj problem, Bilo koji ideja? |
|
| |||
| |||
| Da li nestati ako pritisnete Esc? Zvuči kao što možda radite puno memorije provjeriti pri svakom pokretanju. Omogući brzo pokretanje u BIOS-u ekran? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ive 'bio u BIOS "Quick Power On Self Test" To je bilo na "Enable" pa sam ga s invaliditetom, ali i dalje dobivanje bijele napredak šipka. Ako ja pritisnite ESC ništa to happends samo čuva opterećenja. Ja sam koristeći Maxtor ATA 133 HDD 40G, ali imaju samo testirati sistem sa 300g / 7200 Seagate vidjeti ako Internet pomoć za nuždu bilo koji razlika koju dozu? Na Maxtor napredak bar uzeti godine to opterećenje, ali kada se koristi Seagate svoje puno brže? To još uvijek isnt pravo, ali učitava puno brže. Zašto bi to biti? Mnogo hvala Marka |
|
| |||
| |||
| Također je zaboravio reći da sam učinio boot zapisnik, ja ne ću napisati cijeli zapisnik, jer će se previše sobi, ali sam se malo "Didn't učitati upravljački program", im na learing krivulji tako da se sredstva ? me, može bilo koji neki reći mene ako ovaj daje bilo idication to problem im vlasništvo? Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ rdbss.sys Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS Nije li učitati upravljački program \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Ipnat.sys Hvala Marka |
|
| |||
| |||
| Jeste li išta trčanje at početak? Jeste li nedavno instalirali defragger da se boot-time defragging? Ili čizma-vrijeme virus scannirajući? Da li ste omogućili sve sigurnosne opcije za brisanje swap file na svaki shutdown? Samo neke mogućnosti. Što će se dogoditi ako pokrenete u sigurnom načinu rada? (Držite tipku F8 dolje tokom POST.) Gdje je oklijevao? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jeste li išta trčanje at početak? Nope Jeste li nedavno instalirali defragger da se boot-time defragging? Nope Ili čizma-vrijeme virus scannirajući? Nope Da li ste omogućili sve sigurnosne opcije za brisanje swap file na svaki shutdown? Nope Opterećenja na siguran način "bez bijelih traka", ali puno teksta pojavljuje prije nego što ga ide u Windows ekran siguran način lozinku, ja dobiti stranici vrlo slične naredbe za ovo, ovo je samo jedan od mnogih "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ Syste m32 \ ntoskrnal.exe. Oni su svi isti start "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ SYSTEM 32 \" itd. ..... Marka |
|
| |||
| |||
| Da, ali nije to štala gdje se učitava sigurnom načinu rada? Što vam opisati je normalno BTW. Očekujte Siguran Način da se malo sporije učitava. Pokušajte također brisanje c: \ hiberfil.sys ako ga imate. (Omogućiti pogled skriven kartoteka u Tools Options View) |