kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Fehér folyamatjelző a Boot Up veszi korok?

Reply

Téma eszközök
Old November 6, 2007, 14:20
Új tag Csoport

Default Fehér folyamatjelző a Boot Up veszi korok?

Hello Srácok

Probléma: A boot-ig csak előtt a Windows XP betöltése képernyő én kap egy fehér folyamatjelző sáv alján egy teljesen fekete képernyő, amely 2-3 perc is eltarthat.

A 2 év nekem van PC-m én még soha nem volt ez a haladás büfé, sem várakozás korosztály bekerülni XP

Mit tettem .....

Egy komplett lebont a rendszer, illetve az újbóli

A teljes HDD formáz egy friss példányát XP Media (próbált-e meg kétszer, és még mindig nem szerencse)

Már a vezérlőbe pannel és tettek róla, hogy minden illesztőprogram betöltése azokat.

Én ki nem tisztul a COSMOS

Csak nem dolgozhat ki, én megtettem sok formázza a múltban, és soha nem volt probléma,

Any ideas?
Old November 8, 2007, 08:14
Donor Group

Csinál ez megszűnik, ha megnyomjuk az Esc? Úgy hangzik, mint esetleg csinálsz egy teljes memóriát ellenőrizze minden egyes indításakor. Engedélyezze gyorsindítás a BIOS képernyőn?
Old November 8, 2007, 09:19
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Csinál ez megszűnik, ha megnyomjuk az Esc? Úgy hangzik, mint esetleg csinálsz egy teljes memóriát ellenőrizze minden egyes indításakor. Engedélyezze gyorsindítás a BIOS képernyőn?
Hi Mike

Már a BIOS-ba "Quick Power On Self Test" Ez volt az "Engedélyezve" így a fogyatékkal élő, de továbbra is gyakran a fehér állapotjelző. Ha én Nyomja meg az ESC semmi happends ez csak emléktárgy loading.

Én használ egy Maxtor 40G ATA 133 HDD, de még csak teszteli a rendszert egy 300G / 7.200 Seagate, hátha tesz különbséget, amely az adag?

A Maxtor a folyamatjelző veszi életkorban a terhelés, de használata során a Seagate a sokkal gyorsabb? Még mindig isnt joga, hanem a terhelést sokkal gyorsabb.

Miért lenne az?

Nagyon köszönöm

Mark
Old November 8, 2007, 10:08
Új tag Csoport

Is felejtettem mondani, hogy én csináltam egy boot log, én nem tesz közzé az egész napló lesz szükség túl sok terem, de ÉN tett kap néhány "nem töltődött driver", im egy learing görbe tehát ez azt jelenti, ! nekem, tud akármi egy mondja meg, ha ez ad minden idication a problémára im birtoklás?

Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Rdbss.sys
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS
Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ ipnat.sys

Köszönöm

Mark
Old November 9, 2007, 04:31
Donor Group

Futsz valamit indításkor? Volt mostanában telepített defragger amit csinál boot-idő defragging? Vagy a boot-idő víruskereső? Have you lehetővé tették-e a biztonsági beállítások, hogy törölje a swap fájl minden leállításkor?

Csak néhány lehetőség.

Mi történik, ha elindul csökkentett módban? (Hold F8 le POST alatt.) Where does it habozik?
Old November 9, 2007, 05:52
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Futsz valamit indításkor? Volt mostanában telepített defragger amit csinál boot-idő defragging? Vagy a boot-idő víruskereső? Have you lehetővé tették-e a biztonsági beállítások, hogy törölje a swap fájl minden leállításkor?

Csak néhány lehetőség.

Mi történik, ha elindul csökkentett módban? (Hold F8 le POST alatt.) Where does it habozik?
Hi Mike

Futsz valamit indításkor? Dehogy
Volt mostanában telepített defragger amit csinál boot-idő defragging? Dehogy
Vagy a boot-idő víruskereső? Dehogy
Have you lehetővé tették-e a biztonsági beállítások, hogy törölje a swap fájl minden leállításkor? Dehogy

Töltődik be csökkentett módban ", anélkül, bár a fehér", de sok a szöveg jelenik meg, mielőtt bekerül a Windows csökkentett módban jelszó képernyő, én kap egy oldal nagyon hasonlít erre a parancsokat, ez csak egy a sok "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste m32 \ ntoskrnal.exe. Mindannyian start ugyanaz "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" stb .....

Mark
Old November 9, 2007, 09:17
Donor Group

Igen, de ez bárhol elakad betöltése safe mode? Amit le normális BTW.
Expect Safe Mode valamivel lassabban töltődik.

Próbálja ki is törli a C: \ hiberfil.sys ha van egy. (Engedélyezze a rejtett fájlok Eszközök Beállítások View)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows XP standokon a boot up módban a folyamatjelző Lapozással tartja. woody72 A Windows operációs rendszerek 1 7. június 2009 01:14
My Firefox vesz életkorban a terhelés egy oldalon 405volume Web böngésző és FTP Clients 1 21. május 2009 04:07
Számítógép a korosztály betölteni fel webhelyeket carlmccardie A Windows operációs rendszerek 2 5. október 2008 06:15
Tartsa és idióta elfoglalt korok thingie2 Off Topic Discussion 1 17. június 2008 00:31
Van mit vesz? Cew27 General Chat szoftver 12 26. január 2008 05:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.