![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok Probléma: A boot-ig csak előtt a Windows XP betöltése képernyő én kap egy fehér folyamatjelző sáv alján egy teljesen fekete képernyő, amely 2-3 perc is eltarthat. A 2 év nekem van PC-m én még soha nem volt ez a haladás büfé, sem várakozás korosztály bekerülni XP Mit tettem ..... Egy komplett lebont a rendszer, illetve az újbóli A teljes HDD formáz egy friss példányát XP Media (próbált-e meg kétszer, és még mindig nem szerencse) Már a vezérlőbe pannel és tettek róla, hogy minden illesztőprogram betöltése azokat. Én ki nem tisztul a COSMOS Csak nem dolgozhat ki, én megtettem sok formázza a múltban, és soha nem volt probléma, Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Csinál ez megszűnik, ha megnyomjuk az Esc? Úgy hangzik, mint esetleg csinálsz egy teljes memóriát ellenőrizze minden egyes indításakor. Engedélyezze gyorsindítás a BIOS képernyőn? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Már a BIOS-ba "Quick Power On Self Test" Ez volt az "Engedélyezve" így a fogyatékkal élő, de továbbra is gyakran a fehér állapotjelző. Ha én Nyomja meg az ESC semmi happends ez csak emléktárgy loading. Én használ egy Maxtor 40G ATA 133 HDD, de még csak teszteli a rendszert egy 300G / 7.200 Seagate, hátha tesz különbséget, amely az adag? A Maxtor a folyamatjelző veszi életkorban a terhelés, de használata során a Seagate a sokkal gyorsabb? Még mindig isnt joga, hanem a terhelést sokkal gyorsabb. Miért lenne az? Nagyon köszönöm Mark |
|
| |||
| |||
| Is felejtettem mondani, hogy én csináltam egy boot log, én nem tesz közzé az egész napló lesz szükség túl sok terem, de ÉN tett kap néhány "nem töltődött driver", im egy learing görbe tehát ez azt jelenti, ! nekem, tud akármi egy mondja meg, ha ez ad minden idication a problémára im birtoklás? Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Rdbss.sys Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS Nem töltődött driver \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ ipnat.sys Köszönöm Mark |
|
| |||
| |||
| Futsz valamit indításkor? Volt mostanában telepített defragger amit csinál boot-idő defragging? Vagy a boot-idő víruskereső? Have you lehetővé tették-e a biztonsági beállítások, hogy törölje a swap fájl minden leállításkor? Csak néhány lehetőség. Mi történik, ha elindul csökkentett módban? (Hold F8 le POST alatt.) Where does it habozik? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Futsz valamit indításkor? Dehogy Volt mostanában telepített defragger amit csinál boot-idő defragging? Dehogy Vagy a boot-idő víruskereső? Dehogy Have you lehetővé tették-e a biztonsági beállítások, hogy törölje a swap fájl minden leállításkor? Dehogy Töltődik be csökkentett módban ", anélkül, bár a fehér", de sok a szöveg jelenik meg, mielőtt bekerül a Windows csökkentett módban jelszó képernyő, én kap egy oldal nagyon hasonlít erre a parancsokat, ez csak egy a sok "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste m32 \ ntoskrnal.exe. Mindannyian start ugyanaz "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" stb ..... Mark |
|
| |||
| |||
| Igen, de ez bárhol elakad betöltése safe mode? Amit le normális BTW. Expect Safe Mode valamivel lassabban töltődik. Próbálja ki is törli a C: \ hiberfil.sys ha van egy. (Engedélyezze a rejtett fájlok Eszközök Beállítások View) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP standokon a boot up módban a folyamatjelző Lapozással tartja. | woody72 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. június 2009 01:14 |
| My Firefox vesz életkorban a terhelés egy oldalon | 405volume | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 21. május 2009 04:07 |
| Számítógép a korosztály betölteni fel webhelyeket | carlmccardie | A Windows operációs rendszerek | 2 | 5. október 2008 06:15 |
| Tartsa és idióta elfoglalt korok | thingie2 | Off Topic Discussion | 1 | 17. június 2008 00:31 |
| Van mit vesz? | Cew27 | General Chat szoftver | 12 | 26. január 2008 05:39 |
| Téma eszközök | |
| |