![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Problema: įkeliama tik iki windows XP loading screen I get Baltoji juosta įsikūręs visiškai juodas ekranas, kuri per 2-3 min iki visiško dugno. 2 metų turėjau savo PC aš niekada nebuvo progreso juosta, nei laukti, kol amžiaus patekti į XP Ką aš padariau ..... Baigti nugriauti sistemos ir vėl Pilnas HDD performatuoti su šviežia kopija XP Media (išbandė du kartus ir dar ne laimė) Aš jau į kontrolės pannel ir padarė, kad visi vairuotojai yra pakraunami kurioje jie yra. Aš pašalinta COSMOS I just can't work it out, I padarė daug reformatų į praeitį ir niekada nebuvo problema Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ar išnyks, jei paspausite Esc? Panašiai skambanti galbūt jūs tai darote visiškai atminties patikrinti kiekvieną kartą paleidus programą. Įtraukti greitai pradėti BIOS ekrane? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš jau į BIOS "Quick Power On Self Test" Būtent "Enable", kad aš ją išjungėme, bet vis dar rodo balta juosta. Jei aš paspauskite ESC nieko happends ji tik išlaiko Kraunasi. Aš naudoju Seagate 40G ATA 133 HDD, bet tik bandymo sistemos su 300G / 7200 "Seagate" norėdami pamatyti jeigu jame jokio skirtumo kurioje ji dozė? Apie Maxtor juosta mano amžiaus pakrauti bet kada naudotis "Seagate jos daug greičiau? Jis vis dar forget teisę, bet apkrovų daug greičiau. Kodėl, kad būtų? Ačiū Pažymėti |
|
| |||
| |||
| Be to pamiršau pasakyti, kad aš padariau boot žurnalą, aš ne po visą žurnalą, nes ji užims per daug, bet aš gauti keletą "Ar įkelti ne vairuotojas", jiems ant learing kreivė taip, tai reiškia, ? man gali kas nors pasakyti, jei tai suteikia bet idication problemos im atsižvelgdamas? Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Rdbss.sys Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.sys Ne apkrova vairuotojas \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ ipnat.sys Ačiū Pažymėti |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate ką nors paleisties? Jūs neseniai įdiegta defragger, kad nėra boot-time defragging? Arba boot-time virus? Ar turite įjungti visus saugumo duomenys ištrinti swap bylą kiekvienam išjungimas? Tiesiog kai kurios galimybės. Kas atsitiks, jei imu? (Hold F8 nustatyta per POST.) Jeigu ji nedvejodama? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar jūs naudojate ką nors paleisties? Nope Jūs neseniai įdiegta defragger, kad nėra boot-time defragging? Nope Arba boot-time virus? Nope Ar turite įjungti visus saugumo duomenys ištrinti swap bylą kiekvienam išjungimas? Nope Kroviniai į Safe Mode ", be balta juosta", o daug teksto, atrodo, kol ji patenka į "Windows" Safe Mode slaptažodį ekrano, man labai panašus į šį puslapį komandos, tai yra daug "multi (0) disk tik vienas ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste M32 \ ntoskrnal.exe. Jie visi pradėti patį "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ System 32 \" ECT ..... Pažymėti |
|
| |||
| |||
| Taip, tačiau padarė gardas kur pakrauti Safe Mode? Ką jūs apibrėžtumėte yra normalus BTW. Tikisi, kad Safe Mode bus šiek tiek lėtesnis Kraunasi. Pabandykite taip pat ištrinti C: \ hiberfil.sys jei turite vieną. (Enable pamatyti paslėptus failus Tools Funkcijos vaizdas) |