mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Balta progresa joslu Boot Up notiek vecumu?

Reply

Thread Tools
Old 6 novembris 2007, 14:20
New Member Group

Default Balta progresa joslu Boot Up notiek vecumu?

Hi guys

Problēma: Pēc Boot up tieši pirms Windows XP iekraušana ekrāns man White progresa josla, kas atrodas apakšā pilnīgi melns ekrāns, kurā ņem 2-3 min, lai pabeigtu.

In 2 gadiem man bija mana datora man nekad nav bijusi šī progresa josla, nedz kuriem jāgaida gadiem iekļūt XP

Ko es esmu darījis .....

Pilnībā nojaukt no sistēmas un no jauna samontēt

Pilnīgs HDD pārformatēt ar svaigu kopiju XP media (pamēģinājuši šo divas reizes, un joprojām nav luck)

Man ir bijusi vērā kontroles pannel un ir veikti, ka visi draiveri ir piekrauts, ko tās ir.

Man ir notīrīta COSMOS

Es vienkārši nevar strādāt to ārā, es esmu darījis daudz reformats ar pagātni un nekad nav bijusi šī problēma,

Any ideas?
Old 8 novembris 2007, 08:14
Donors Group

Tas izzust, ja nospiežat Esc? Līdzīgi kā, iespējams, jūs darāt pilnu atmiņu pārbaudīt katra starta. Enable quick start in BIOS ekrāna?
Old 8 novembris 2007, 09:19
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Tas izzust, ja nospiežat Esc? Līdzīgi kā, iespējams, jūs darāt pilnu atmiņu pārbaudīt katra starta. Enable quick start in BIOS ekrāna?
Hi Mike

Esmu bijis spēkā BIOS "Quick Power On Self Test" Tas bija par "Enable" Tāpēc es invalīdiem, bet tomēr kļūst balts progress bar. Ja es preses esc nekas happends tas tikai tur loading.

Es izmantoju Maxtor 40G ATA 133 HDD, bet tikai testa sistēmu ar 300 g / 7200 Seagate lai redzētu, vai tas padara jebkuru atšķirību, ko tā deva?

Par Maxtor progresa josla tiek vecumu slodze, bet, lietojot Seagate tā daudz ātrāk? Tas joprojām isn't tiesības, bet slodze daudz ātrāk.

Kāpēc tas var būt?

Many thanks

Mark
Old 8 novembris 2007, 10:08
New Member Group

Arī aizmirsu pateikt, ka es esmu darījusi boot žurnālā, es ne pēc visa žurnālā, kā tas aizņem pārāk daudz darāmā, bet man bija iegūt dažas "Vai neielādējas vadītājs", im uz learing līkni tā, tas nozīmē, ? man, var kāds man pateikt, ja idication tas dod problēmu IP, kas ir?

Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ rdbss.sys
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ mrxsmb.sys
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS
Vai neielādējas vadītājs \ Systemroot \ System32 \ Drivers \ ipnat.sys

Pateicība

Mark
Old 9 novembris 2007, 04:31
Donors Group

Vai jūs darbojas kaut ko pie startēšanas? Esat nesen uzstādīta defragger tas boot laiks defragging? Vai sāknēšanas laiku vīrusu skenēšanas? Vai Jūs esat veicinājuši drošības iespējas noslaucīt swap failu katra shutdown?

Tikai dažas iespējas.

Kas notiek, ja Jūs sākat drošajā režīmā? (Turot F8 noteikto laikā POST.) Ja tas vilcināties?
Old 9 novembris 2007, 05:52
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Vai jūs darbojas kaut ko pie startēšanas? Esat nesen uzstādīta defragger tas boot laiks defragging? Vai sāknēšanas laiku vīrusu skenēšanas? Vai Jūs esat veicinājuši drošības iespējas noslaucīt swap failu katra shutdown?

Tikai dažas iespējas.

Kas notiek, ja Jūs sākat drošajā režīmā? (Turot F8 noteikto laikā POST.) Ja tas vilcināties?
Hi Mike

Vai jūs darbojas kaut ko pie startēšanas? Nē
Esat nesen uzstādīta defragger tas boot laiks defragging? Nē
Vai sāknēšanas laiku vīrusu skenēšanas? Nē
Vai Jūs esat veicinājuši drošības iespējas noslaucīt swap failu katra shutdown? Nē

Slodze uz drošu režīmā "bez balto joslu", bet teksta daudz, šķiet, pirms tas tiek novirzīts logu drošo režīmu parole ekrānā, man lapa ir ļoti līdzīgas komandas, šim ir tikai viens no daudziem "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste M32 \ ntoskrnal.exe. Viņi visi sāk pats "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ SYSTEM 32 \" ect .....

Mark
Old 9 novembris 2007, 09:17
Donors Group

Jā, taču tās iekrišanas jebkur iekraušana drošo režīmu? Ko Jūs raksturotu ir normāli BTW.
Gaidīt Safe Mode ir nedaudz lēnāks loading.

Izmēģiniet arī svītrot c: \ hiberfil.sys ja jums tāds ir. (Ieslēgt apskatītu slēptos failus Tools Options View)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.