![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Problem: Na rozruchu przed ekran ładowania Windows XP pojawia się pasek postępu Białej znajduje się na dole całkowicie czarny ekran, który zajmuje 2-3 min, aby zakończyć. W 2 lata i miał moim komputerze i nigdy nie miał tego paska postępu, ani konieczności czekać wieku popadły w XP Co mam zrobić ..... Kompletny zburzyć tego systemu i ponowny Kompletny HDD sformatować z nową kopię XP Media (Próbowano tego dwa razy i nadal nie ma szczęścia) I zostały do kontroli pannel i dokonały, czy wszystkie sterowniki, które są ładowane są. Mam wyczyszczone kosmosu Ja po prostu nie działa to mam zrobić wiele ponownie w przeszłości i nigdy nie miał tego problemu, Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Czy znikną jeśli naciśnij Esc? Sounds like you are doing ewentualnie pełnej pamięci sprawdzić w każdym starcie. Włącz szybki start w BIOS ekranie? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I've been do BIOS-u "Quick Power On Self Test" To było na "Włącz", a więc i osób niepełnosprawnych, ale wciąż dostawanie biały pasek postępu. Jeśli i naciśnij klawisz ESC happends to nic tylko trzyma załadunku. I'm użyciu Maxtor 40G HDD ATA 133, ale tylko test systemu w 300g / 7200 Seagate, aby sprawdzić, czy to sprawia, że wszelkie różnice, które dawki? Na Maxtor pasek postępu ma wieku, ale przy użyciu obciążenia Seagate jej znacznie szybciej? To wciąż isnt prawo, ale o wiele szybciej ładuje. Dlaczego miałbym się tego? Many thanks Mark |
|
| |||
| |||
| Również zapomniałem powiedzieć, że I've done rozruchowego dziennika, i nie będzie po zalogowaniu jako całość będzie zająć zbyt dużo miejsca, ale zrobiłem kilka "nie załadował sterownik" im na learing krzywej tak, oznacza to, ? dla mnie, może jeden, jeśli mi to daje żadnych idication do problemu posiadające im? Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Rdbss.sys Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS Nie załadował sterownik \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ ipnat.sys Dzięki Mark |
|
| |||
| |||
| Czy coś uruchomiony przy starcie? Czy niedawno zainstalowano defragger że nie czasu rozruchu defragging? Albo czasu rozruchu skanowania wirusów? Czy aktywne wszelkich opcji zabezpieczeń ocierać pliku wymiany przy każdym zamykaniu systemu? Wystarczy kilka możliwości. Co się dzieje po uruchomieniu w trybie awaryjnym? (Przytrzymaj klawisz F8 podczas POST.) Jeżeli nie wahaj? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Czy coś uruchomiony przy starcie? Nope Czy niedawno zainstalowano defragger że nie czasu rozruchu defragging? Nope Albo czasu rozruchu skanowania wirusów? Nope Czy aktywne wszelkich opcji zabezpieczeń ocierać pliku wymiany przy każdym zamykaniu systemu? Nope Mnóstwo w trybie awaryjnym "bez białego paska", ale dużo tekstu pojawia się przed nim idzie do okna trybu bezpiecznego hasła ekranie pojawia się strona z bardzo podobnym do tego polecenia, to tylko jedna z wielu "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste m32 \ ntoskrnal.exe. Oni wszyscy rozpocząć sam "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" itd. ..... Mark |
|
| |||
| |||
| Tak, ale to się wszędzie stoisko ładowanie trybie awaryjnym? Co można opisać to normalne BTW. Tryb awaryjny spodziewać się nieco wolniejsze ładowanie. Spróbuj również usuwanie c: \ Hiberfil.sys jeśli jeden. (Włącz zobaczyć ukryte pliki Wyświetl Opcje w menu Narzędzia) |
![]() |
|
| Zakładki |