menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Biela pokrok bar na naběhnout berie na vek?

Reply

Thread Tools
Old 6 novembra 2007, 14:20
Nový člen skupiny

Default Biela pokrok bar na naběhnout berie na vek?

Ahoj Kluci

Problém: Pri spustení až tesne pred windows XP loading obrazovky já brať počas bielej bar sa nachádza v spodnej časti úplne čierna obrazovka, ktorá trvá 2-3 minút na dokončenie.

V 2 rokoch som mal môj počítač nikdy som tento pokrok bar, ani nemajú čakať veku sa dostať do XP

Čo som urobil .....

Kompletné strhnúť systému a opäť

Kompletné HDD preformátovať s čerstvou kópiu médií XP (Skúsil som to dvakrát a stále nie je náhoda)

Bol som do ovládacieho panela a sa uistiť, všetky ovládače sú nahrané, ktoré sú.

Mám vymazané COSMOS

Ja jednoducho nemôžem pracovať na to, čo som urobil veľa preformátuje v minulosti, a nikdy nemal problém,

Any ideas?
Old 8 novembra 2007, 08:14
Darcu Skupina

To zmizne, ak stlačíte Esc? Znie to možno robíte plnej pamäti kontrolu pri každom spustení. Umožnia rýchly štart na obrazovke systému BIOS?
Old 8 novembra 2007, 09:19
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
To zmizne, ak stlačíte Esc? Znie to možno robíte plnej pamäti kontrolu pri každom spustení. Umožnia rýchly štart na obrazovke systému BIOS?
Ahoj Miku

Bol som v BIOSu "Quick Power On Self Test" Bolo to na "Povoliť", takže aj zdravotne postihnutých, ale napriek tomu stále biele priebehu. Ak sa aj stlačením klávesu ESC nič happends to prostě pořád zaťaženie.

I'm using Maxtor 40G ATA 133 HDD, ale len testovací systém s 300G / 7200 Seagate, aby zistil, či je nejaký rozdiel, ktorý je dávka?

Na Maxtor indikátor priebehu vekov sa načítať, ale pri použití Seagate jeho oveľa rýchlejšie? To ešte predsa nie je správne, ale načíta oveľa rýchlejšie.

Prečo by to bolo?

Děkuji

Známka
Old 8 novembra 2007, 10:08
Nový člen skupiny

Tiež zabudla povedať, že som urobil zavádzací záznam, nebudem po celej denníku, že bude trvať až príliš veľký priestor, ale ja som si pár "Copak zaťaženie vodiča", im na learing krivky, takže to znamená, ? mi môže niekto povedzte mi, či to dáva akejkoľvek idication problému im having?

Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ NDProxy.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ sfloppy.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ changer.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ PCIDump.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Rdbss.sys
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Parport.SYS
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Serial.sys
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Ipnat.sys

Vďaka

Známka
Old 9.listopadu 2007, 04:31
Darcu Skupina

Are you running niečo pri štarte? Už ste nedávno nainštalovali defragger, ktorý sa boot-defragging čas? Alebo boot-time antivírusové skenovanie? Máte povolené žiadne možnosti zabezpečenia utrite odkladací súbor na každom vypnutí počítača?

Len niekoľko možností.

Čo sa stane, keď spustíte v núdzovom režime? (Hold F8 sa počas POST.) Kde to váhanie?
Old 9.listopadu 2007, 05:52
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Are you running niečo pri štarte? Už ste nedávno nainštalovali defragger, ktorý sa boot-defragging čas? Alebo boot-time antivírusové skenovanie? Máte povolené žiadne možnosti zabezpečenia utrite odkladací súbor na každom vypnutí počítača?

Len niekoľko možností.

Čo sa stane, keď spustíte v núdzovom režime? (Hold F8 sa počas POST.) Kde to váhanie?
Ahoj Miku

Are you running niečo pri štarte? Nie
Už ste nedávno nainštalovali defragger, ktorý sa boot-defragging čas? Nie
Alebo boot-time antivírusové skenovanie? Nie
Máte povolené žiadne možnosti zabezpečenia utrite odkladací súbor na každom vypnutí počítača? Nie

Načíta do bezpečného režimu "bez bielej bar", ale veľa textu sa objaví pred tým, ako ide do systému Windows v núdzovom režime heslo obrazovku, dostanem stránke veľmi podobné príkazy na tohle, tohle je len jeden z mnohých "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ sys M32 \ ntoskrnal.exe. Všetci štart rovnaký "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" ect .....

Známka
Old 9.listopadu 2007, 09:17
Darcu Skupina

Áno, ale nikde som to zasekne loading núdzovom režime? Čo by ste opísať, je normálne BTW.
Očakávajte núdzovom režime, ktoré majú byť o niečo pomalší načítanie.

Skúste tiež mazanie c: \ hiberfil.sys, ak máte jedno. (Povoliť zobraziť skryté súbory v menu Nástroje Možnosti zobrazenia)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.