![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
Problém: Pri spustení až tesne pred windows XP loading obrazovky já brať počas bielej bar sa nachádza v spodnej časti úplne čierna obrazovka, ktorá trvá 2-3 minút na dokončenie. V 2 rokoch som mal môj počítač nikdy som tento pokrok bar, ani nemajú čakať veku sa dostať do XP Čo som urobil ..... Kompletné strhnúť systému a opäť Kompletné HDD preformátovať s čerstvou kópiu médií XP (Skúsil som to dvakrát a stále nie je náhoda) Bol som do ovládacieho panela a sa uistiť, všetky ovládače sú nahrané, ktoré sú. Mám vymazané COSMOS Ja jednoducho nemôžem pracovať na to, čo som urobil veľa preformátuje v minulosti, a nikdy nemal problém, Any ideas? |
|
|
|||
|
|||
|
To zmizne, ak stlačíte Esc? Znie to možno robíte plnej pamäti kontrolu pri každom spustení. Umožnia rýchly štart na obrazovke systému BIOS?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Bol som v BIOSu "Quick Power On Self Test" Bolo to na "Povoliť", takže aj zdravotne postihnutých, ale napriek tomu stále biele priebehu. Ak sa aj stlačením klávesu ESC nič happends to prostě pořád zaťaženie. I'm using Maxtor 40G ATA 133 HDD, ale len testovací systém s 300G / 7200 Seagate, aby zistil, či je nejaký rozdiel, ktorý je dávka? Na Maxtor indikátor priebehu vekov sa načítať, ale pri použití Seagate jeho oveľa rýchlejšie? To ešte predsa nie je správne, ale načíta oveľa rýchlejšie. Prečo by to bolo? Děkuji Známka |
|
|
|||
|
|||
|
Tiež zabudla povedať, že som urobil zavádzací záznam, nebudem po celej denníku, že bude trvať až príliš veľký priestor, ale ja som si pár "Copak zaťaženie vodiča", im na learing krivky, takže to znamená, ? mi môže niekto povedzte mi, či to dáva akejkoľvek idication problému im having?
Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ NDProxy.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ sfloppy.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ changer.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ PCIDump.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Rdbss.sys Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Parport.SYS Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Serial.sys Nenačetl driver \ SystemRoot \ system32 \ Drivers \ Ipnat.sys Vďaka Známka |
|
|
|||
|
|||
|
Are you running niečo pri štarte? Už ste nedávno nainštalovali defragger, ktorý sa boot-defragging čas? Alebo boot-time antivírusové skenovanie? Máte povolené žiadne možnosti zabezpečenia utrite odkladací súbor na každom vypnutí počítača?
Len niekoľko možností. Čo sa stane, keď spustíte v núdzovom režime? (Hold F8 sa počas POST.) Kde to váhanie? |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Are you running niečo pri štarte? Nie Už ste nedávno nainštalovali defragger, ktorý sa boot-defragging čas? Nie Alebo boot-time antivírusové skenovanie? Nie Máte povolené žiadne možnosti zabezpečenia utrite odkladací súbor na každom vypnutí počítača? Nie Načíta do bezpečného režimu "bez bielej bar", ale veľa textu sa objaví pred tým, ako ide do systému Windows v núdzovom režime heslo obrazovku, dostanem stránke veľmi podobné príkazy na tohle, tohle je len jeden z mnohých "multi (0) disk ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ sys M32 \ ntoskrnal.exe. Všetci štart rovnaký "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" ect ..... Známka |
|
|
|||
|
|||
|
Áno, ale nikde som to zasekne loading núdzovom režime? Čo by ste opísať, je normálne BTW.
Očakávajte núdzovom režime, ktoré majú byť o niečo pomalší načítanie. Skúste tiež mazanie c: \ hiberfil.sys, ak máte jedno. (Povoliť zobraziť skryté súbory v menu Nástroje Možnosti zobrazenia) |