мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Бијела прогрес бар на Чизма Горе преузима доби?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Мар 2007, 14:20
Нови члан групе

Default Бијела прогрес бар на Чизма Горе преузима доби?

Бок Момачки

Проблем: На покрене непосредно пре учитавања оперативног система Уиндоус КСП на екрану добијем бели прогрес бар се налази на дну потпуно црни екран који траје 2-3 минута да се заврши.

У 2 године сам имао мој рачунар никад нисам имао тај прогрес бар, нити потребе да чекају годинама да се у КСП -

Шта сам урадио .....

Комплетна рушити система и поновног

Комплетна ХДД-поново са свежим копију КСП Медиа (суђен данашји два пута, а још увек нема среће)

Ја сам био у контроли паннел и да ли су сви возачи који су учитани.

Је опозван сам космос

Не могу да разраде, ја сам учинио много формат у прошлости и никада нису имали овај проблем,

Било који идеја?
Old 8. Мар 2007, 08:14
Донаторска Група

Да ли нестати ако притисните тастер ЕСЦ? Звучи као евентуално радите пуно меморије проверили на сваком покретању. Омогућавају брзи старт у БИОС екрану?
Old 8. Мар 2007, 09:19
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Да ли нестати ако притисните тастер ЕСЦ? Звучи као евентуално радите пуно меморије проверили на сваком покретању. Омогућавају брзи старт у БИОС екрану?
Здраво Мајк

Ја сам био у БИОС-"Брз Поуер Он Селф тест" је на "Омогући" па сам га са инвалидитетом, али и даље добија белу прогрес бар. Ако сам притисните ЕСЦ ништа хаппендс га само чува учитава.

Ја користим Макстор АТА 133 ХДД-40г, али су само тестирање система са 300г / 7200 СЕАГАТЕ да ли чини никакву разлику коју дозу?

На Макстор прогрес бар траје доба да се учита, али када користите своје Макстор много брже? Ит иснт право, али и даље учитава много брже.

Зашто би било?

Много хвала

Марка
Old 8. Мар 2007, 10:08
Нови члан групе

Такође, заборавио да кажем да сам учинио за покретање дневник, нећу после цео евиденција јер ће се превише простора, али сам се мало "није оптерећење возача", ИМ на леаринг криве, тако да значи ? ме, може неко рећи да ли ми то даје било идицатион да има проблема за ћаскање?

Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ НДПроксы.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ лбртфдц.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ сфлоппы.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ и2омгмт.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ цхангер.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ Цдаудио.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ ПЦИДумп.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ рдбсс.сыс
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ Мркссмб.сыс
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ Парпорт.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ Сериал.СЫС
Није оптерећење возача \ СыстемРоот \ Сыстем32 \ дриверс \ ипнат.сыс

Хвала

Марка
Old 9. Мар 2007, 04:31
Донаторска Група

Јесте ли нешто раде при покретању? Да ли сте недавно инсталирали дефраггер која нема времена за покретање дефраггинг? Или времену покретања скенирања вируса? Да ли сте омогућили све безбедносне опције за брисање датотеке на свакој замени искључивања?

Само неке могућности.

Шта се дешава ако се покрене у безбедном режиму? (Држите тастер Ф8 током ПОСТАВИ доле) Где то оклевајте.
Old 9. Мар 2007, 05:52
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Јесте ли нешто раде при покретању? Да ли сте недавно инсталирали дефраггер која нема времена за покретање дефраггинг? Или времену покретања скенирања вируса? Да ли сте омогућили све безбедносне опције за брисање датотеке на свакој замени искључивања?

Само неке могућности.

Шта се дешава ако се покрене у безбедном режиму? (Држите тастер Ф8 током ПОСТАВИ доле) Где то оклевајте.
Здраво Мајк

Јесте ли нешто раде при покретању? Не
Да ли сте недавно инсталирали дефраггер која нема времена за покретање дефраггинг? Не
Или времену покретања скенирања вируса? Не
Да ли сте омогућили све безбедносне опције за брисање датотеке на свакој замени искључивања? Не

Терета у безбедном режиму "без беле траке", али пуно текста појави пре него што оде у безбедном режиму оперативног система Уиндоус лозинке на екрану, ја се страница веома сличне команде за ово, ово је само један од многих "МУЛТИ (0) диска ( 0) рдиск (0) партицију (1) \ Програм \ сысте М32 \ нтоскрнал.ексе Они су сви започели на исти "МУЛТИ (0) диска (0) рдиск (0) партицију (1) \ Уиндоус \ Сыстем 32 \" итд. .....

Марка
Old 9. Мар 2007, 09:17
Донаторска Група

Да, али није то одуговлачење било ког места утовара Сафе Моде? Оно што сте описали је нормална БТУ.
Очекујте безбедном режиму да се мало спорије учитава.

Пробајте и брисање Ц: \ хиберфил.сыс ако га имате. (Омогући приказ скривених фајлова у Тоолс Опције преглед)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц