az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Önyükleme beyaz ilerleme çubuğu kadar uzun sürer?

Reply

Konu Araçları
Old 6 Kasım 2007, 14:20
Yeni Üye Grubu

Default Önyükleme beyaz ilerleme çubuğu kadar uzun sürer?

Selam Beyler

Sorun: Boot On kadar hemen önce Windows XP ekran i yükleme Beyaz ilerleme çubuğu olan tamamlamak için 2-3 dakika sürer, tamamen siyah ekranın alt kısmında yer alan olsun.

2 yıl i benim PC Bu ilerleme çubuğu hiç var oldu ne de XP girmek için yaşları beklemek zorunda

I ..... ne yaptın

Eksiksiz bir sistem ve reassembly aşağı gözyaşı

XP Media yeni bir kopyasını tam bir HDD reformasyon (bu iki kez ve hareketsiz hayır şans) Tried

Ben kontrol paneli içine olan tüm sürücüleri Bunlar yüklendikten emin yaptık.

Ben COSMOS temizlendiğini

Ben sadece, ben birçok reformats yaptık dışarı çalışmıyor olabilir ve geçmişte bu problem yoktu,

Any ideas?
Old 8 Kasım 2007, 08:14
Bağış Grubu

Eğer Esc tuşuna basın yok mu? Muhtemelen her başlangıçta tam bir hafıza kontrol yapıyorsunuz gibi geliyor. BIOS ekranında hızlı başlangıç etkinleştir?
Old 8 Kasım 2007, 09:19
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Eğer Esc tuşuna basın yok mu? Muhtemelen her başlangıçta tam bir hafıza kontrol yapıyorsunuz gibi geliyor. BIOS ekranında hızlı başlangıç etkinleştir?
Merhaba Mike

Ben BIOS "Quick Power On Self Test içine yapılmış" It "Enable" Doğum i devre dışı ama hala beyaz ilerleme çubuğu almak öyle oldu ettik. Eğer i ESC tuşuna basın hiçbir şey happends yükleme sadece tutar.

Ama bir Maxtor 40G ATA 133 HDD kullanıyorum eğer bu da doz herhangi bir fark sadece bir 300G / 7200 Seagate ile görmek için sistem testi var mı?

Maxtor ilerleme çubuğu ama yük zaman onun çok daha hızlı Seagate kullanarak yaşları alır mı? Hala isnt doğru ama yükleri çok hızlı.

Neden acaba?

Çok teşekkürler

İşaretle
Old 8 Kasım 2007, 10:08
Yeni Üye Grubu

Ayrıca çok fazla oda ele alacağız ama bir kaç "" sürücü yük değil, bir ortamda eğitim eğrisi im on mi aldın bu yüzden anlamına gelir ki, ben bütün oturum sonrası olmayacak bir önyükleme günlük yaptık demek unuttum ? eğer bu sorunu im olan herhangi bir idication verir birini bana söyleyebilirsin bana, misiniz?

Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ NDProxy.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ lbrtfdc.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ sfloppy.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ i2omgmt.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ changer.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Cdaudio.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ PCIDump.SYS
\ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Rdbss.sys sürücü yük Didn't
\ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys sürücü yük Didn't
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Parport.SYS
Sürücü yük Didn't \ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Serial.SYS
\ SystemRoot \ System32 \ Drivers \ Ipnat.sys sürücü yük Didn't

Teşekkürler

İşaretle
Old 9 Kasım 2007, 04:31
Bağış Grubu

Bir şey başlangıçta çalıştırıyor musunuz? Yakın zamanda boot-time defragging yok bir defragger yüklü mü? Veya önyükleme-zaman virüs taraması? Herhangi bir güvenlik seçenekleri her kapatılması takas dosyası silmek için etkin mi?

Sadece bazı olasılıklar.

Eğer güvenli modda başlatmak ne olur? (Hold F8 aşağı POST sırasında.) Nerede tereddüt yok?
Old 9 Kasım 2007, 05:52
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Bir şey başlangıçta çalıştırıyor musunuz? Yakın zamanda boot-time defragging yok bir defragger yüklü mü? Veya önyükleme-zaman virüs taraması? Herhangi bir güvenlik seçenekleri her kapatılması takas dosyası silmek için etkin mi?

Sadece bazı olasılıklar.

Eğer güvenli modda başlatmak ne olur? (Hold F8 aşağı POST sırasında.) Nerede tereddüt yok?
Merhaba Mike

Bir şey başlangıçta çalıştırıyor musunuz? Hayır
Yakın zamanda boot-time defragging yok bir defragger yüklü mü? Hayır
Veya önyükleme-zaman virüs taraması? Hayır
Herhangi bir güvenlik seçenekleri her kapatılması takas dosyası silmek için etkin mi? Hayır

Önce pencere içine güvenli modda şifre ekranı gidiyor metin çok görünür beyaz çubuğu "ama olmadan güvenli moduna Yükleri", ben buna çok benzer komutlar bir sayfa olsun, bu sadece bir çok "multi (0) disk biridir ( 0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ syste M32 \ ntoskrnal.exe. Hepsi "multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \ WINDOWS \ system 32 \" vb aynı başlamak .....

İşaretle
Old 9 Kasım 2007, 09:17
Bağış Grubu

Evet, ama her yerde güvenli modda yükleme durak mi? Ne tarif normaldir BTW.
Güvenli Mod bekleyin biraz daha yavaş olarak yükleniyor.

Ayrıca c silme deneyin: eğer varsa \ hiberfil.sys. (Araçlar Seçenekler Görünüm etkinleştirme görüntülemek gizli dosyaları)
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından